Μαρία Καλάβρια: Η απίστευτη αμηχανία της όταν τη ρώτησαν για την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! (Βίντεο)

Μαρία Καλάβρια: Η απίστευτη αμηχανία της όταν τη ρώτησαν για την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! (Βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε σήμερα η Μαρία Καλάβρια, η οποία αποχώρησε την Παρασκευή από το Dancing with the stars!

Η ίδια μίλησε για την συμμετοχή της στο σόου χορού και βρέθηκε σε τεράστια αμηχανία όταν ρωτήθηκε για την φημολογούμενη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα είπε: "Δεν θα απαντήσω. Έχω μάθει να μην λέω τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Ποτέ δεν επιχείρησα να φανώ μέσω της προσωπικής μου ζωής, οπότε δεν θα το κάνω και τώρα... Περνάω πάρα πολύ καλά εκεί που βρίσκομαι..."!

Δείτε ακόμη: Η απαγόρευση της Παπαδοπούλου στην Καραβάτου όταν την ρώτησε για τα προσωπικά της! Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια;

Ο Θέμης Γεωργαντάς αποκάλυψε στην συνέχεια: "Πριν από τρεις εβδομάδες, είχαμε πάει Άμστερνταμ με έναν φίλο μου, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ένιωσα εκείνο το Σαββατοκύριακο πώς ενώ τον είχα δίπλα μου ήταν σαν να μην τον είχα. Συνέχεια χτυπούσε το κινητό του, πήγαινε λίγο πιο εκεί και μιλούσε... Ήταν το μυαλό του κάπου στην Αθήνα...".

Η Μαρία προσπαθώντας να αποφύγει την συζήτηση είπε: "Τι ωραία που είναι το πλατό εδώ, πάρα πολύ ωραίο...". Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί: