Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Ευαγγελίας Αραβανή στο Νίκο Οικονομόπουλο! Οι τρυφερές δηλώσεις και η απόφαση για παιδί!

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Ευαγγελίας Αραβανή στο Νίκο Οικονομόπουλο! Οι τρυφερές δηλώσεις και η απόφαση για παιδί!

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της σόουμπιζ!

Το ζευγάρι βρίσκεται σε πολύ καλή φάση ενώ είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Διαβάστε παρακάτω...


Η παρουσιάστρια μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τον αγαπημένο της!

«Είμαι σε μία πάρα πολύ καλή φάση, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη και ευγνώμων για όλα όσα έχω. Στο Νίκο με κέρδισε ότι είναι ένας αληθινός άντρας. Και αυτό σπανίζει στις μέρες μας», είπε στη RealLife.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους! Η ανακοίνωση του ζευγαριού...

Έκπληξη προκάλεσε ωστόσο η δήλωση της ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν της… ταιριάζει. Αναλυτικά δήλωσε: «Πιστεύω ότι οι σχέσεις θέλουν καθημερινή φροντίδα και προσπάθεια. Κάθε μέρα πρέπει να γιορτάζουμε τον έρωτα και να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε και, φυσικά, να το δείχνουμε. Εγώ τον γιορτάζω κάθε μέρα!».

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε εάν ο Νίκος είναι ο άντρας που θα την ενέπνεε να κάνει παιδί, ανέφερε: «Αυτό είναι κάτι πολύ προσωπικό, που δεν θα ήθελα να το συζητήσω αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι που αφορά εμένα και τον ίδιο».