Power of Love: Η απότομη συμπεριφορά της Άννας και η απόρριψη! Έξαλλος ο Νίκος με τη συμπεριφορά της (Βίντεο)

Power of Love: Η απότομη συμπεριφορά της Άννας και η απόρριψη! Έξαλλος ο Νίκος με τη συμπεριφορά της (Βίντεο)

Τα πάνω κάτω στο σπίτι του Power of Love με τη γιορτή των ερωτευμένων να προκαλεί τις πρώτες εντάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες για να γιορτάσουν τη γιορτή των ερωτευμένων, έπρεπε να καλέσουν την κοπέλα της αρεσκίας τους στο κόκκινο δωμάτιο, με σκοπό να να τη γνωρίσουν καλύτερα και να την εντυπωσιάσουν. Διαβάστε παρακάτω...

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η εντυπωσιακή Άννα, έκλεψε τις εντυπώσεις με το κόκκινο φορεμά της. Πολλοί από τους παίκτες κάλεσαν εκείνη σε αυτό το "ραντεβού". Για την ακρίβεια, "μυστικό ραντεβού" αφού κανείς απο τους υπόλοιπους παίκτες δεν έπρεπε να γνωρίζει με ποιον βρέθηκε στο κόκκινο δωμάτιο και αυτό για ευνόητους λόγους.

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Χαμός στο Twitter με το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ: "Αυτές δεν αναζητούν αγάπη, πράσινη κάρτα κ μηνιάτικο θέλουν"

Η Άννα από την αρχή των επεισοδίων είχε δηλώσει πως για την ημέρα αυτή σιχένεται τρία πράγματα : Τα αρκουδάκια, τα μπαλόνια και τα εσώρουχα. Όλα τα "ραντεβού" της δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα και κυρίως για τον Νίκο.

Δείτε ακόμη:Power of love: Χαμός με την Κρητικιά που... δέρνει! Τρομαγμένοι οι παίκτες!

Ο παίκτης από το σπίτι των αντρών, έκανε όσα ακριβώς δεν έπρεπε, με την Άννα να του λέει χαρακτηριστικά : " Το πας από το κακό στο χειρότερο!". Δείτε το σχετικό απόσπασμα στα Βίντεο παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=3SXhjz0Voe8