Τέλος το πολύ πρωινό για την Καινούργιου! Η αλλαγή της ώρας και η εκπομπή που μπαίνει στην θέση της!

Τέλος το πολύ πρωινό για την Καινούργιου! Η αλλαγή της ώρας και η εκπομπή που μπαίνει στην θέση της!

Από τον Μάρτιο τα δεδομένα θα αλλάξουν για το Έψιλον! Το κανάλι έχει αποφασίσει να γίνει ανταγωνιστικό και τα αστεία με τις εκπομπές τελείωσαν! Όλοι θα πρέπει να παίζουν δυναμικά στους πίνακες τηλεθέασης και να μην μένουν στον πάτο.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή "Φτιάξε Καφέ να στα πω", δεν θα μας "καλημερίζει" τόσο πρωί μιας και θα μεταφερθεί. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! "Έκλεισε" η συμφωνία με το Έψιλον! Η μεταγραφή που θα συζητηθεί...

Ο Ιβάν Σαββίδης και τα στελέχη του θέλουν να "χτυπήσουν" στην ενημέρωση, οπότε μια εκπομπή με τηλεφωνικές επικοινωνίες και ανάλαφρα θέματα δεν είναι αυτό που επιθυμεί στο τόσο πρωινό! Την συνταγή θα την κάνει σαν τον Ant1, που ανοίγει το πρόγραμμα ο Γιώργος Παπαδάκης με την ενημέρωση. Έτσι αντίστοιχα στο Έψιλον, 6-9 θα είναι ο Σπύρος Χαριτάτος με τη νέα ενημερωτική εκπομπή του. Αυτό το αποκάλυψε το ίδιο το κανάλι που έβγαλε σχετική ανακοίνωση λέγοντας:

"Το Epsilon TV ανατρέπει χωρίς συμβιβασμούς τα δεδομένα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη με τη φιλική προτροπή… «ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΑΖΙ!».
Από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και κάθε μέρα από τις 06:00 έως τις 9:00 ο Σπύρος Χαριτάτος θα παρουσιάζει τις ειδήσεις, τα γεγονότα και τις εξελίξεις σε πραγματικό χρόνο και θα συνομιλεί απευθείας με τους πρωταγωνιστές."

Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου και τον καφέ της; Οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως θα ξεκινάει αμέσως μετά από τον Σπύρο Χαριτάτο, μετά τις 9 δηλαδή! Για να δούμε...