"Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο Αγγελόπουλος": Η ατάκα πασίγνωστης ηθοποιού που μας προβλημάτισε! (Βίντεο)

Μετά την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναμφισβήτητα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες κι όμως υπάρχουν πολλοί που δεν τον ξέρουν!

Τις τελευταίες ημέρες, ο Γιώργος βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο καθώς αποχώρησε στην μέση της παράστασης Cabaret, κίνηση που ο ίδιος αποδίδει σε πρόβλημα υγείας που προέκυψε σε συγγενικό του πρόσωπο. Διαβάστε παρακάτω...

Η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία συμμετέχει σε αυτή την παράσταση κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το συμβάν και είπε χαρακτηριστικά: «Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά; Δεν ξέρω καν ποιος είναι!», ανέφερε και συνέχισε: «εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να μην κρίνω ποτέ κανέναν. Γιατί ποτέ δεν ξέρουμε γιατί κάνει κάποιος κάτι. Μπορεί ο άνθρωπος να καίγεται το σπίτι του την ίδια στιγμή που εμείς κάνουμε “Μήδεια”!».

Οι δηλώσεις αυτές μας προβλημάτισαν η αλήθεια είνα διότι ο Ντάνος, εκτός από παίκτης του Survivor πλέον πρωταγωνιστεί και στο Τατουάζ και όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω και πάλι τον τελευταίο καιρό!

Η ηθοποιός μπορεί να το είπε επειδή όντως δε τον γνωρίζει ή για να μην την ρωτήσουν ξανά για αυτό το θέμα! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο β΄λιντεο που ακολουθεί: