Survivor Πανόραμα: Η Χαλικιά ξεσκέπασε την Σπυροπούλου! «Η Κωνσταντίνα είχε άγριο καβγά με παίκτρια των Διασήμων»!

Survivor Πανόραμα: Η Χαλικιά ξεσκέπασε την Σπυροπούλου! «Η Κωνσταντίνα είχε άγριο καβγά με παίκτρια των Διασήμων»!

Πήγε στο Survivor Πανόραμα και τους ξεσκέπασε όλους η Κατερίνα Χαλικιά.


Η ίδια μίλησε αρχικά για την Ξένια, η οποία κατά τα λεγόμενα της, την ψήφισε υποψήφια προς αποχώρηση έπειτα από υποδείξεις άλλων και την έστειλε στην Αθήνα! Διαβάστε παρακάτω...


Στην συνέχεια όμως αποκάλυψε κι έναν άγριο καβγά ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και σε παίκτρια της ομάδας των Διασήμων των οποίο και σας έχουμε ήδη αναφέρει! (Survivor 2: Θερμό επεισόδιο με Δαλάκα - Σπυροπούλου στα παρασκήνια! Την στρίμωξε και την έκανε να "πλαντάξει" στο κλάμα!)

Ο λόγος όπως είπε η πρώην παίκτρια του Survivor ήταν η απόφαση των Διασήμων να μην την αφήσουν να αγωνιστεί την ημέρα εκείνη που ήταν η αποχώρηση. Η Κωνσταντίνα ήθελε να παίξει γιατί μπορεί να ήταν το τελευταίο της παιχνίδι αν ο κόσμος την είχε ψηφίσει για να αποχωρήσει αλλά τελικά δεν συνέβη!

Δείτε ακόμη: Μετακομίζουν Μαραντίνης - Χρηστίδου! Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο τους σπίτι!


«Δεν έπαιξε εκείνη την ημέρα ενώ ήθελε. Εκεί υπήρξε μια ρήξη, όχι μπροστά στις κάμερες, έγινε ένας τσακωμός. Υπήρξε έντονη ρήξη μεταξύ της Κωνσταντίνας και μιας άλλης παίκτριας. Είχαν έναν πολύ έντονο τσακωμό», είπε μεταξύ άλλων και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!