Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μπουσδούκου-Ιωαννίδης: Οι δηλώσεις για το γάμο τους και η αποκάλυψη για το παιδί! (Βίντεο)

Μπουσδούκου-Ιωαννίδης: Οι δηλώσεις για το γάμο τους και η αποκάλυψη για το παιδί! (Βίντεο)
News 18.02.2018 16:56

Η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το καλοκαίρι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και παρουσία λίγων ατόμων.

Οι δύο τους, αν και συνεργάζονται, διατηρούν χαμηλούς τόνους και αποφεύγουν την έκθεση της προσωπικής τους ζωής στα Μέσα. Η Σάσα Σταμάτη τους συνάντησε στην κοπή της πίτας του ΣΚΑΙ και εξασφάλισε για την εκπομπή της, Ooh la la, δηλώσεις του ζευγαριού. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Επέτειος για Μενεγάκη - Παντζόπουλο: Η τρυφερή φωτογραφία από το Παρίσι και η αποκάλυψη για την ευχάριστη μέρα!

Η Άννα και ο Σταύρος επέλεξαν να μην μιλήσουν την ίδια στιγμή στη δημοσιογράφο, αλλά να κάνουν ξεχωριστές δηλώσεις. Πρώτη μίλησε η παρουσιάστρια, η οποία τόνισε πόσο ευτυχισμένη είναι μετά το γάμο και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδάκι. Βέβαια, τόνισε πως δεν είναι κάτι που προγραμματίζεται.

Τα ίδια είπε και ο ρεπόρτερ, ο οποίος όμως δεν έκρυψε τον έρωτα του, λέγοντας για την σύζυγο του: “Η Άννα είναι η γυναίκα της ζωής μου, όλα τα θαυμάζω σε εκείνη”. Δείτε το βίντεο:

Share