Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δύσκολες ώρες για την Ευγενία Σαμαρά! Ο θάνατος που την τσάκισε...

Δύσκολες ώρες για την Ευγενία Σαμαρά! Ο θάνατος που την τσάκισε...
News 18.02.2018 19:06

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει η Ευγενία Σαμαρά!

Η αγαπημένη ηθοποιός βιώνει μια απώλεια που λίγοι γνωρίζουν! Διαβάστε παρακάτω...

Πριν από ένα χρόνια μια πολύ καλή της φίλη έφυγε από την ζωή και η ίδια σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν αγκαλιά οι δυο τους!

Δείτε ακόμη: Επέτειος για Μενεγάκη - Παντζόπουλο: Η τρυφερή φωτογραφία από το Παρίσι και η αποκάλυψη για την ευχάριστη μέρα!

"17/2/2018… Πριν ένα χρόνο δραπέτευσες από τη φυλακή του μυαλού σου και εμείς μείναμε εδώ προσπαθώντας να έρθουμε σε επαφή με αυτό το κενό που άφησε η απώλεια σου. Περάσαμε από πολλά στάδια και πλέον είμαι πεπεισμένη ότι κανείς μας δε θα είναι πια ο ίδιος. Και αν η ζωή είναι ένα συγκλονιστικό ταξίδι εκμάθησης , το ίδιο είναι και η απώλεια. Γιατί παρόλο που δεν είσαι εδώ, εγώ μαθαίνω από εσένα . Απέκτησα αυτή τη σχεδόν σπαρακτική αίσθηση του πόσο εφήμερη και πόσο πολύτιμη είναι η κάθε στιγμή και το κάθε πλάσμα, κι απ’ αυτό βλασταίνει μια βαθιά, καθαρή, απεριόριστη συμπόνια για όλα τα όντα. Απλά... μου λείπεις . Μου λείπουν οι συζητήσεις μας οι φιλοσοφικές , μου λείπουν οι προβες , τα γέλια , οι χοροί , τα ξενύχτια , οι ιστορίες που έλεγες , οι πρωινές μας λαιμαργίες, οι αλλαγές των μαλλιών σου , οι τρέλες μας , η αδιαφορία σου στο οτιδήποτε κοινωνικά αποδεκτό και τόσα άλλα. Μου λείπεις Ουράνια Ράνια μου. Η ψυχή μου θα πονά για πάντα. Σε αγαπώ", έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα! Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Share