Έκτακτο! Ο Ηλίας Βρεττός είναι το "θύμα" του σφοδρού τροχαίου! Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Έκτακτο! Ο Ηλίας Βρεττός είναι το

Μία έκτακτη είδηση έσκασε μόλις πριν από λίγο!

Σοβαρό τροχαίο είχε νωρίς το πρωί πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής ο οποίος γυρνούσε από διασκέδαση μαζί με μία νεαρή κοπέλα που καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού! διαβάστε παρακάτω...

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από το διαλυμένο αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Νίκαιας!

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr το μικρό σε κυβισμό αυτοκίνητογλίστρησε στην στροφή με αποτέλεσμα να βγει από την τροχιά του και να κατρακυλήσει χτυπώντας πάνω σε μπάρες, αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Showtime.

Το περιστατικό έγινε στην Λεωφόρο Ποσειδώνος και το αυτοκίνητο δεν το οδηγούσε ο Ηλίας Βρεττός σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr, αλλά η κοπέλα...Μάλιστα ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις για τα ουρλιαχτά του τραγουδιστή όταν τον έβγαζαν από το αμάξι.... Διαβάστε εδώ τι φώναζε.

Η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή και της κοπέλας είναι σταθερή, έχουν τις αισθήσεις τους... Το μόνο που έχει διαπιστωθεί είναι κακώσεις από την σύγκρουση!