Φαίη Σκορδά: "Άδειασε" τον Φερεντίνο για την απότομη συμπεριφορά του στο καρναβάλι: "Τι περίμενε δηλαδή;" (Βίντεο)

Φαίη Σκορδά:

Ένα περιστατικό έγινε γνωστ'ό από την Καλαμάτα που βρέθηκε ο Χρήστος Φερεντίνος για να παρουσιάσει το καρναβάλι και έκανε μία περίεργη συμπεριφορά, καθώς νευρίασε με τους καρναβαλιστές που ξεσάλωναν και τον μπουγέλωσαν.

Το περιστατικό αυτό σχολίασε η Φαίη Σκορδά η οποία άδειασε τον παρουσιαστή και απόρησε πολύ με αυτή την στάση του στην συγκεκριμένη εκδήλωση! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Το αδιανόητο περιστατικό που συνέβη στον αέρα! Αναγκάστηκε να βγει σε διαφημίσεις! (Βίντεο)

Η Φαίη είπε χαρακτηριστικά:

«Παιδιά, στα καρναβάλια ήταν. Εγώ πιστεύω ότι ο Φερεντίνος είναι πολύ cool άνθρωπος. Εκεί πας για να περάσεις κι εσύ καλά, να κάνεις ότι κάνουν και οι υπόλοιποι. Αν αισθάνεσαι ξένος και δεν θες να είσαι ένα με τον κόσμο, δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Δεν το έκαναν επί προσωπικού, το έκαναν επειδή το κάνουν όλοι. Κι επειδή είναι ο παρουσιαστής του καρναβαλιού πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση; Παιδιά τι λέτε τώρα; Είναι καρναβάλι! Δεν το κάνουν επειδή θέλουν να τον αποδοκιμάσουν ή να τον υποτιμήσουν, το κάνουν γιατί το κάνουν και στον διπλανό τους. Δηλαδή, γιατί ένας παρουσιαστής -όχι ο Φερεντίνος- είναι πιο σημαντικός απ’ ότι ο γείτονας;» - Δείτε το αποσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: