Ηλίας Βρεττός: Κι άλλο τροχαίο για τον τραγουδιστή έναν χρόνο πριν στο Κολωνάκι!

Ηλίας Βρεττός: Κι άλλο τροχαίο για τον τραγουδιστή έναν χρόνο πριν στο Κολωνάκι!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε σήμερα το πρωί ο Ηλίας Βρεττός στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Οπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, ο Ηλίας Βρεττός έχει τρία κατάγματα από τη σφοδρή σύγκρουση, στο χέρι, στο πόδι και στη λεκάνη. Διαβάστε παρακάτω...

Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται συνεχώς για το σοκαριστικό τροχαίο και ολόκηρη η showbiz παρακολουθεί παγωμένη τις εξελίξεις!

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη: Αυτή είναι η νεαρή οδηγός που οδηγούσε το μοιραίο Fiat στο τροχαίο με τον Ηλία Βρεττό! Το είχε αγοράσει μόλις την Παρασκευή! (photos)

Ο τραγουδιστής ωστόσο να σας ενημερώσουμε πως ένα χρόνο πριν και πιο συγκεκριμένα τον περασμένο Μάρτιο στις 17/03/2017 είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με το τρίτροχο σκούτερ που οδηγούσε ο ίδιος, όταν κινούμενος στο Κολωνάκι, άνοιξε αιφνιδιαστικά πόρτα προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί.

Δείτε ακόμη: Ετσι έγινε το τροχαίο με τον Ηλία Βρεττό -Το λευκό αυτοκίνητο που τον έκλεισε και εξαφανίστηκε

Ο τραγουδιστής τότε, είχε δημοσιεύσει φωτογραφικό στιγμιότυπο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με σχόλιο: «Είπα να πάρω το μηχανάκι σήμερα και μάζεψα μια πόρτα!!! Εσείς που ανοίγετε τις πόρτες έτσι αέρα πατέρα ρίχτε καμιά ματιά πριν, μπας και σκοτώσετε κανά χριστιανό...». Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω: