Για τρίτη φορά μπαμπάς ο Κώστας Γρίμπιλας! Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας του και το όνομα που θα πάρει!

Για τρίτη φορά μπαμπάς ο Κώστας Γρίμπιλας! Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας του και το όνομα που θα πάρει!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κώστας Γρίμπιλας και η σύζυγός του, Πόπη, οι οποίοι έγιναν ξανά γονείς!


Το ζευγάρι που πριν από τέσσερα περίπου χρόνια πέρασε δύσκολα, μετά τον θάνατο της 9 μηνών κόρης του Κωνσταντίνας, χαμογελάει ξανά!Διαβάστε παρακάτω..


Οι δυο τους μετά τα δίδυμα μωρά τους τον Εμμανουήλ και τη Στεφανία,καλωσόρισαν το νέο μέλος στην οικογένειά τους, την μικρούλα που θα πάρει το όνομα Αναστασία-Χριστίνα.

Δείτε ακόμη: Ασταμάτητη η Αθηνά Οικονομάκου! Πέταξε χαρταετό μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης! Πού βρέθηκε το ζευγάρι;

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κώστας Γρίμπιλας με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook!


Ο ίδιος έγραψε: «Η Κωνσταντίνα – Αγγελική, η Στεφανία – Μικαέλα, ο Εμμανουήλ – Χαράλαμπος, η Πόπη και εγώ θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τον ερχομό της Αναστασίας- Χριστίνας στον κόσμο. Το μωρό μας γεννήθηκε στις 9:04 και ζυγίζει 3378 γραμμάρια. Η Μαμά και Η μικρή πριγκίπισσα είναι πολύ καλά. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας. Ο Θεός να σας έχει καλά».

Δείτε ακόμη: Λύγισε η Ντορέττα on air! Η συγκινητική εξομολόγηση της Πήχου για τον σύντροφό της που έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπάσει σε κλάματα!

Δείτε την φωτογραφία:

TAGS