Ηλίας Βρεττός: Γιατί έκρυβε την σχέση του με την Σοφία! Η μοναδική φωτογραφία τους και το παρασκήνιο...

Ηλίας Βρεττός: Γιατί έκρυβε την σχέση του με την Σοφία! Η μοναδική φωτογραφία τους και το παρασκήνιο...

Ο Ηλίας Βρεττός θύμα τροχαίου έπεσε το πρωί της Δευτέρας στην Παραλιακή επιστρέφοντας από δουλειά.

Ο τραγουδιστής καθόταν στην θέση του συνοδηγού, ενώ οδηγός ήταν η σύντροφος του, Σοφία Φύρου η οποία τραυματίστηκε ελαφρά! Διαβάστε παρακάτω...

Τι γίνεται με την συγκεκριμένη κοπέλα όμως; Γιατί ο Ηλίας δεν θέλησε ποτέ να αποκαλύψει την σχέση τους; Όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο μαζί μιας και πολλές φορές τον πηγαινοφέρνει εκείνη στην δουλειά.

Μάλιστα, σε σχέση είναι περίπου 1 χρόνο και κάτι, ενώ οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η Σοφία έχει γνωρίζει και την μητέρα του Ηλία Βρεττού, σε ένα νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε και πήγαν και οι δύο γυναίκες να τον ακούσουν!

Ο Ηλίας Βρεττός μπορεί στο παρελθόν να μιλούσε συνεχώς για τις σχέσεις του, όμως μετά από την Ευαγγελία Αραβανή, η οποία τον εξέθεσε αρκετά μιας και τον άφησε για άλλον και με αυτό έγινε σούσουρο στα πρωινάδικα... αποφάσισε να μην δώσει ξανά έκταση στα προσωπικά του. Ο ίδιος ένιωσε πολύ άσχημα με τη όλη εξέλιξη και από τότε αποφάσισε να μην δημοσιοποιήσει καμία σχέση του!

Δείτε ακόμη: Τροχαίο Βρεττού: Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Φύρου στο Youweekly.gr! Όσα ανέφερε για το συμβάν!

Έτσι λοιπόν μπορεί οι δυο τους να είναι πολύ καλά, αλλά σίγουρο ο Ηλίας δεν θέλει με τίποτα να μιλάει γι'αυτό! Αυτό αποδεικνύεται και με την μοναδική φωτογραφία που έχει το ζευγάρι στα social media που ποζάρουν "μαζί"... Απλά αχνοφαίνεται ο Ηλίας πίσω από την Σοφία: