Έκτακτο! Στο χειρουργείο ο Ηλίας Βρεττός μετά το τροχαίο!

Έκτακτο! Στο χειρουργείο ο Ηλίας Βρεττός μετά το τροχαίο!

Ο Ηλίας Βρεττός ενεπλάκη το πρωί της Δευτέρα σε τροχαίο στην Παραλίακη στο ύψος της Γλυφάδας!

Ο τραγουδιστής καθόταν στην θέση του συνοδηγού ενώ οδηγός ήταν η Σοφία Φυρού, η σύντροφος του Ηλία! Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το Fiat έφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε με μεγάλη δύναμη πάνω σε ένα δέντρο καθώς αναποδογύριζε. Διαβάστε παρακάτω...

Η οδηγός του αυτοκινήτου έχει τραυματιστεί ελαφρά, ενώ ο Ηλίας φέρει πολλαπλά κατάγματα και θα πρέπει να παραμείνει νοσηλευμένος στο Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας! Ο Ηλίας όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έκανε 45 λεπτά να απεγκλωβιστεί από το όχημα ενώ συγκλονίζουν οι κραυγές του και αυτό που φώναζε την ώρα που η πυροσβεστική τον έβγαζε από το όχημα (Δείτε εδώ τι φώναζε)

Έχουμε νεότερες έκτακτες εξελίξεις για την υγεία του τραγουδιστή! Μπορεί οι γιατροί στην αρχή να είχαν αποφασίσει να μην προχωρήσουν σε χειρουργικές επεμβάσεις στον τραγουδιστή, όμως στις 10 το πρωί έκαναν συμβούλιο και αποφάσισαν πως θα τον βάλουν στο χειρουργείο για τα πολλαπλά κατάγματα και χτυπήματα που έχει.

Δείτε ακόμη: Τροχαίο Βρεττού: Ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια; Το λευκό φορτηγάκι που αναζητούν και οι κάμερες ασφαλείας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, το ένα χειρουργείο θα γίνει στην λεκάνη και το άλλο στο πόδι. Αυτά τα δύο σημεία έχουν προτεραιότητα αρχικά γιατί είναι τα πιο βαριά τραυματισμένα. O τραγουδιστής έχει τις αισθήσεις του όμως υποφέρει από τους πόνους και συνεχώς του χορηγούνται παυσίπονες ενέσεις.