Φλορίντα Πετρουτσέλι: Φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα και αποκαλύπτει! Πώς ανακοίνωσε στον Άρη την εγκυμοσύνη της και πότε θα γίνει ο γάμος!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα και αποκαλύπτει! Πώς ανακοίνωσε στον Άρη την εγκυμοσύνη της και πότε θα γίνει ο γάμος!

Όταν στο «Happy Day» ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, ναι μεν ήταν μια είδηση που δεν περιμέναμε να ακούσουμε για τη Φλορίντα αλλά παράλληλα ξέραμε ότι ήταν κάτι που ήθελε τόσο πολύ να της συμβεί. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, βιώνοντας την απόλυτη ευτυχία, φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το Youweekly.gr στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και εξομολογείται στην Τίνα Μεσσαροπούλου πώς βιώνει την περίοδο αυτή τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της Αρης Γούτος, μιλάει για το φύλο του μωρού που περιμένουν αλλά και τα σχέδιά της από εδώ και στο εξής...

Ναι, αυτή είναι σίγουρα η χρονιά της... Γιατί η Φλορίντα όχι μόνο βρήκε τον άντρα της ζωής της αλλά παράλληλα εκείνος τής χάρισε και το πολυτιμότερο δώρο, το παιδί του, κι όλα αυτά μέσα σε μόλις εννιά μήνες σχέσης. Κι όμως δεν πρόκειται για παραμύθι... αλλά για την ιστορία ζωής της παρουσιάστριας του ALPHA που μοιράστηκε μαζί μου τα συναισθήματά της για την πιο ευτυχισμένη περίοδο που διανύει. Διαβάστε παρακάτω...

Ήταν μια απόφαση που την είχατε πάρει ή απλώς προέκυψε;

Το θέμα του παιδιού ήταν κάτι που ποτέ δεν είχαμε συζητήσει. Προέκυψε με πολλή αγάπη με την έννοια ότι το ονειρευόμασταν και λέγαμε «όταν κάνουμε οικογένεια»... Απλώς ήταν αυτονόητο ότι θα ήμασταν μαζί. Το θέλαμε και οι δύο αλλά δεν περιμέναμε ότι θα συνέβαινε τόσο γρήγορα.

Δείτε ακόμη: Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Αρναούτη για τα 2 χρόνια από τον χαμό του Παντελίδη! «Χάθηκε από την ζωή η Μίνα...»

Σου ανέτρεψε σχέδια το παιδί αυτό;

Μου έχει αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία μου. Τα μόνα σχέδια που άλλαξε ήταν αυτή την ελευθερία που νιώθεις όταν είσαι με έναν άνθρωπο και περνάς καλά και προγραμματίζεις ότι για παράδειγμα το καλοκαίρι θα κάνουμε αυτό, θα πάμε εκεί... Τώρα όχι απλώς δεν με νοιάζει, ούτε καν με απασχολεί. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να φτιάξω το παιδικό δωμάτιο.

Πώς έμαθες ότι είσαι έγκυος;

Το κατάλαβα σχετικά γρήγορα γιατί άρχισα να ζαλίζομαι και να έχω ναυτίες το πρωί. Έκανα ένα τεστ και βγήκε θετικό, αλλά σχεδόν το ήξερα από την αρχή.

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Κατερίνα Χαλικιά: "Πήγαν να παίξουν ξύλο!" - Νέες λεπτομέρειες για τον καυγά που δεν είδαμε και το πραγματικό πρόσωπο της Σπυροπούλου...

Κι εκείνου πώς του το είπες;

Του το είπα πολύ φορτισμένη συναισθηματικά. Δεν μπορούσα καν να το διαχειριστώ. Αλλά η αντίδρασή του με κάλυψε τόσο πολύ. Ήταν μια ζεστή αγκαλιά που πήρε όλη τη φόρτιση από πάνω μου και σκέφτηκα ότι τελικά είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα.

Πρόταση γάμου έγινε;

Δεν έχει γονατίσει για να μου δώσει δαχτυλίδι αλλά επειδή και οι δύο είμαστε της οικογένειας και ειδικά ο Άρης είναι πολύ παραδοσιακός, εννοείται ότι θα γίνει γάμος, αλλά θα ήθελα να γεννήσω με το καλό και μετά. Γιατί τώρα δεν προλαβαίνω να κάνω τα βασικά, πόσω μάλλον να οργανώσω έναν γάμο. Εφόσον έγινε όπως έγινε θα συνδυάσουμε γάμο και βάφτιση και θα ξεμπερδέψουμε

Σου ανέτρεψε τα σχέδια του γάμου;

Εγώ πάντα θεωρούσα σωστό πρώτα να παντρευτώ και μετά να κάνω παιδί αλλά έγινε τόσο γρήγορα όλο αυτό που δεν πρόλαβα να οργανωθώ.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 21/02, μόνο με 1.5€