Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κόβουν την Τατιάνα Στεφανίδου από το Έψιλον; Η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς!

Κόβουν την Τατιάνα Στεφανίδου από το Έψιλον; Η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς!
News 21.02.2018 07:48

Το όνομα της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε μεταξύ εκείνων που λέγεται πως θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις ριζικές αλλαγές που «μαγειρεύονται» στο Epsilon.

Με τη νέα Διεύθυνση του καναλιού και την Άλκηστη Μαραγκουδάκη σε θέση – κλειδί όσον αφορά στο πρόγραμμα του σταθμού, οι αλλαγές που τόσο καιρό ακούγονται για τη σύνθεση του προγράμματος είναι βέβαιο πως θα πραγματοποιηθούν και μάλιστα άμεσα. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του περιοδικού «Τηλέραμα», που δημοσίευσε το dailymedia, η νέα διοίκηση θα επικεντρωθεί στην ψυχαγωγία –της οποίας τα προγράμματα είναι εκείνα που κερδίζουν το δυναμικό κοινό και που φέρνουν τις πολυπόθητες διαφημίσεις-, με την παρουσία της Μαραγκουδάκη να καθιστά σαφές πως τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη σεζόν στον ΣΚΑΪ δεν τις γλιτώνει ούτε το Epsilon.
Εκεί, πρωτοστάτησαν τα ριάλιτι παιχνίδια, με τις ενημερωτικές εκπομπές να έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Δείτε ακόμη: Η κατηγορία τηλεθεάτριας στην Ελένη Μενεγάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας! Κόντεψαν να τσακωθούν δημοσίως!

Κάτι που, όπως ψιθυρίζεται, θα συμβεί και στη νέα τηλεοπτική της στέγη στην οποία η ενημέρωση ναι μεν θα αποτελεί σημαντικό κομμάτι, δεν θα έχει όμως το «σπρώξιμο» που θα έχουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές που –όπως είπαμε- φέρνουν τα μεγάλα έσοδα.

Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που τις τελευταίες ώρες φημολογείται πως η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου θα κάνει φινάλε. Η παρουσιάστρια πετυχαίνει ένα ικανοποιητικό 12% μέσο όρο, ωστόσο το γεγονός πως το δυναμικό κοινό… δεν είναι το δυνατό της σημείο έχει προβληματίσει πολύ τους ιθύνοντες.
Μέχρι στιγμής, πάντως, επίσημη ανακοίνωση από μεριάς Epsilon δεν υπάρχει.

Λέτε πράγματι να δούμε την Τατιάνα να το (ξανα)γυρίζει στο ψυχαγωγικό;

Share