Χρήστος Φερεντίνος: Η κολωτούμπα για την απαράδεκτη συμπεριφορά του στο καρναβάλι! Δεν ξέρει πως να το μαζέψει! (Βίντεο)

Χρήστος Φερεντίνος: Η κολωτούμπα για την απαράδεκτη συμπεριφορά του στο καρναβάλι! Δεν ξέρει πως να το μαζέψει! (Βίντεο)

Ο Χρήστος Φερεντίνος κατηγορήθηκε πολύ έντονα για την απαράδεκτη συμπεριφορά που είχε στο καρναβάλι, καθώς ο ίδιος έβρισε το κοινό επειδή του πέταξαν αλεύρι... λες και δεν ήξεραν ότι θα είναι σε καρναβάλι.

Ο ίδιος, σήμερα μέσα από την εκπομπή "Κου Κου" προσπάθησε να μαζέψει τα αμάζευτα αφού βγήκε σχετικό βίντεο (Δείτε το εδώ), και προσπάθησε να καλύψει αυτές τις κατηγορίες λέγοντας:

«Άκουσα πολλά και είναι υπερβολές… Έκανα καυστικό χιούμορ, μάλλον άστοχο, αφού δεν άρεσε… Εκείνη τη στιγμή γέλασαν και εγώ δεν το θεώρησα και κάτι σοβαρό και συνέχισα κανονικά… Αλληλοζητήσαμε συγγνώμη με τα παιδιά του γκρουπ. Τους πήρα τηλέφωνο και τους ζήτησα συγγνώμη. Ήταν ανθρώπινη αντίδραση, έγινα αθυρόστομος. Ίσως υπερέβαλα λιγάκι. Μου είπαν και τα παιδιά συγγνώμη. Δεν περίμενα να πέσει τόσο αλεύρι πάνω μου. Το αλεύρι δεν ήταν τόσο φοβερό, αλλά ήταν η μπύρα που μου ήρθε στο κεφάλι. Δεν περίμενα να πάρει τόση διάσταση. Το λήξαμε το θέμα» - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: