H Brooke από την "Τόλμη και Γοητεία" έγινε 55 ετών: Δες πως είναι σήμερα!

H Brooke από την

Συστήθηκε για πρώτη φορά στους Έλληνες τηλεθεατές ως «Μπρουκ Λόγκαν» το 1988 με την έναρξη της προβολής της σειράς «Τόλμη και γοητεία» από το κανάλι της ΕΡΤ1.

Ο ρόλος της την καθιέρωσε στη συνείδησή τους. Η Μπρουκ, κατά κόσμον Κάθριν Κέλι Λάνγκ, είναι σήμερα 55 ετών. Διαβάστε παρακάτω...

Είναι κόρη του Oλυμπιονίκη σκιέρ, Keith Wegeman και της ηθοποιού, Judy Lang, και εγγονή του κινηματογραφιστή Charles Lang. Ηταν, λοιπόν, απόλυτα φυσικό για εκείνη να ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό δρόμο.

Η Τόλμη και Γοητεία υπήρξε σταθμός στην καριέρα της. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική στις 23 Μαρτίου του 1987 και έκτοτε η πορεία της ήταν μόνο ανοδική. Μάλιστα κατάφερε να έχει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες καθώς καθημερινά την παρακολουθούν πιο πολλοί τηλεθεατές από οποιαδήποτε άλλη σειρά στον κόσμο.

Δείτε ακόμη:Έκκληση από τον Ηλία Βρεττό: "Χρειάζομαι αίμα.."

Η Kάθριν Κέλι Λανγκ έχει βραβευθεί ουκ ολίγες φορές για τις τηλεοπτικές της συμμετοχές, παρά το ότι έχει συμμετάσχει και σε ταινίες που δεν είχαν την ίδια απήχηση. Η εμφάνισή της ήταν διαβατήριο για αρκετά ταξίδια στην βιομηχανία του θεάματος που της χάρισαν αρκετά κέρδη (δημοσιεύματα θέλουν τα κέρδη της να αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια δολάρια). Η προσωπική της ζωή, ασταθής. Παντρεύτηκε δύο φορές και τις δύο χώρισε. Δεν μιλά για τις σχέσεις μπορεί να συνάπτει κατά καιρούς. Απέκτησε 3 παιδιά.

Η εμφάνισή της, σήμερα, εξίσου γοητευτική με την εμφάνισή της όταν την πρωτογνωρίσαμε. Είναι φαν των social media και μέσω των αναρτήσεών της βλέπουμε πόσο δραστήρια είναι στην καθημερινότητά της. Ισως αυτό να είναι και το μυστικό της νεότητάς της.