Celebrity Game Night: Οι καλεσμένοι της πρεμιέρας που θα σαρώσουν σε τηλεθέαση!

Celebrity Game Night:  Οι καλεσμένοι της πρεμιέρας που θα σαρώσουν σε τηλεθέαση!

Η εκπομπή αυτή έχει κάνει ήδη΄ντόρο και η πρεμιέρα της, αναμένεται να κάνει τα μηχανάκια τηλεθέασης να χτυπήσουν κόκκινο!

Η εκπομπή του Αντέννα στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», υποστηρίζει την ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. Διαβάστε παρακάτω...

Πρόκειται για την εκπομπή Celebrity Game Night με τον Θοδωρή Αθερίδη και δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 21.00.

Οι πρώτοι celebrities, που θα είναι έξι σε αριθμό θα διαγωνιστούν σε διάφορα παιχνίδια για καλό σκοπό!

Δείτε ακόμη:O Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε την ηλικία του και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Πόσο χρονών είναι;

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», που στηρίζει δράσεις που αφορούν στο παιδί, τα έσοδα που θα συγκεντρώνονται από τα κέρδη των Celebrities σε κάθε επεισόδιο, θα διατίθενται για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στη μία ομάδα θα δούμε την Ευαγγελία Αραβανή, παρουσιάστρια του “Dancing with the Stars”, την ηθοποιό Μαρία Κωνσταντάκη και τον μοναδικό Δημήτρη Σταρόβα. Στη δεύτερη ομάδα, η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου και οι ηθοποιοί Ελισάβετ Μουτάφη και Μιχάλης Μαρίνος.

Δείτε ακόμη:Έξαλλος ο Κατσούλης με τους κριτές του Master Chef! Η αδικία και το δημόσιο ξέσπασμα του! (Βίντεο)

Δύο ομάδες, με 3 celebrities και 1 παίκτη η κάθε μία (σύνολο 6 celebrities και 2 παίκτες), ανταγωνίζονται σε γνωστά αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουρια ξεκαρδιστικά παιχνίδια!

Τα κέρδη κάθε φορά μοιράζεται ο νικητής - παίκτης με τον αντίστοιχο celebrity. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα κέρδη από πλευράς των celebrity καλεσμένων θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Celebrity Game Night: Πρεμιέρα το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 21.00 στον ΑΝΤ1!