Απίστευτο περιστατικό με πρώην παίκτη του MasterChef: Ποιος και γιατί αλεύρωσε τον Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου;

Απίστευτο περιστατικό με πρώην παίκτη του MasterChef: Ποιος και γιατί αλεύρωσε τον Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου;

Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου. Η πορεία του στο MasterChef ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, αλλά φαίνεται ότι τώρα αρχίζουν όλα για εκείνον!

Με καταγωγή από την Πάφο, ο Χαράλαμπος ζει και εργάζεται στη Λευκωσία. Ξεχώρισε αμέσως στο MasterChef για την προθυμία του για να μάθει, την όρεξή του να πειραματιστεί, την θετική του ενέργεια. Διαβάστε παρακάτω...

Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς δοκιμάζοντας το πρώτο πιάτο που είχε ετοιμάσει -χρησιμοποιώντας κυπριακά προιόντα- του είχαν δώσει αμέσως το εισιτήριο της εισόδου του στο παιχνίδι.

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Κι όμως, η Στέλλα Μιζεράκη συμμετείχε σε επιτυχημένη σειρά του Ant1! Εσείς την θυμάστε;

Στην αναμέτρησή του με τον Χρήστο Γλωσσίδη, λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Χαράλαμπος δεν κατάφερε να βγει νικητής και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Στο διάστημα που βρισκόταν στο MasterChef, πρόλαβε να έρθει πιο κοντά με τους συμπαίκτες του, να δημιουργήσει φιλικές σχέσεις με αρκετούς από αυτούς και να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του, ο Χαράλαμπος φωτογραφήθηκε για το τεύχος του Down Town Κύπρου και δεν δίστασε να «τσαλακώσει» την εικόνα του για τις ανάγκες του photo shooting.

Το αλεύρι έγινε το «βασικό υλικό» της φωτογράφισης!

Δείτε τα βίντεο από τα γυρίσματα, όπως αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα Like.com.cy.

Πηγή: bovary.gr