Βγήκε από το χειρουργείο ο Ηλίας Βρεττός! Οι πρώτες δηλώσεις του γιατρού που ανέλαβε τον τραγουδιστή!

Βγήκε από το χειρουργείο ο Ηλίας Βρεττός! Οι πρώτες δηλώσεις του γιατρού που ανέλαβε τον τραγουδιστή!

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Ηλίας Βρεττός!


Ο τραγουδιστής έδωσε πραγματική μάχη μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, στη λεωφόρο Ποσειδώνος και οι ελπίδες του έχουν αναπτερωθεί! Διαβάστε παρακάτω....

Ο τραγουδιστής, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, υποβλήθηκε διπλό χειρουργείο τον μηρό και το χέρι και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή Tatiana Live, όλα πήγαν καλά.

Δείτε ακόμη: Eurovision 2018: Προκλητικά σχόλια της της γερμανικής τηλεόρασης για τη συμμετοχή της Ελλάδας! Οι αδιανόητες ατάκες για την Γιάννα Τερζή!

Ο πλαστικός χειρουργός Ζήσης Μπουκουβάλας, ο οποίος ανέλαβε τον Ηλία μετά την εγχείρηση σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειάς του, είπε χαρακτηριστικά:"Ο κύριος Βρεττός ήταν σε πάρα πολύ καλή ψυχολογική διάθεση. Τον είχε δει και προεγχειρητικά... Ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του. Ήταν χαρούμενος και επικοινωνιακός. Η διπλή επέμβαση ολοκληρώθηκε και πήγε πολύ καλά... Το δικό μου κομμάτι αφορούσε τη δική του αίτηση να συρράψουμε τα τραύματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...".