Αποκάλυψη τώρα! Το νέο ειδύλλιο στην ελληνική σόουμπιζ είναι γεγονός! Ο λόγος για τους...

Αποκάλυψη τώρα! Το νέο ειδύλλιο στην ελληνική σόουμπιζ είναι γεγονός! Ο λόγος για τους...

New love in town! O γοητευτικός γιος του θρυλικού σχεδιαστή παπουτσιών Σαλβατόρε Φεραγκάμο, Λεονάρντο, φέρεται ότι έχει χτυπηθεί άσχημα από τα βέλη του έρωτα, καθώς κάθε λίγο και λιγάκι βρίσκεται στην Αθήνα για τα μάτια της πανέμορφης ζωντοχήρας Ιωάννας Μαρινοπούλου.

Μάλιστα, το νέο international ειδύλλιο αποτελεί τον τελευταίο καιρό το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα κοσμικά σαλόνια και όχι μόνο! Διαβάστε παρακάτω....

Το ζευγάρι εμφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή για πρώτη φορά στην αθηναϊκή νύχτα και οι εκπρόσωποι της high society τους είδαν έκπληκτοι να απολαμβάνουν τετ α τετ το ρομαντικό τους δείπνο στο ιαπωνικό εστιατόριο Freud Oriental στο Κολωνάκι. Οπως ήταν φυσικό, έγιναν αμέσως πρώτο θέμα συζήτησης, αφού όλοι κουβέντιαζαν χαμηλόφωνα και με γελάκια τι παίζει ανάμεσα στην Ιωάννα Μαρινοπούλου και σε έναν 65χρονο άντρα, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Πάνο Μαρινόπουλο της θρυλικής επιχειρηματικής οικογένειας των σούπερ μάρκετ.

Εκτός από το Κολωνάκι, όμως, τα δύο «πιτσουνάκια» εθεάθησαν το βράδυ της Τρίτης και στην Κηφισιά και συγκεκριμένα στο κοσμικό εστιατόριο 21 του ομώνυμου ξενοδοχείου. Οσοι γνωρίζουν καλά την εντυπωσιακή ξανθιά που λατρεύει τα ταξίδια σχολιάζουν ότι το διαζύγιό της δεν την πτόησε καθόλου! Με όπλο τη γοητεία της, κατάφερε να σαγηνεύσει από την πρώτη στιγμή τον κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερό της Λεονάρντο Φεραγκάμο, που δείχνει full ενθουσιασμένος μαζί της.

Δείτε ακόμη: DWTS: Έβαλαν στην Αραβανή τραγούδι του Οικονομόπουλου και ... έγινε χαμός! Δεν ήξερε πως να το μαζέψει η παρουσιάστρια!

Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, αφού αγαπούν το ίδιο τη θάλασσα και τον εσωτερικό σχεδιασμό πολυτελών σκαφών. Ο Λεονάρντο, εκτός από ένας από τους πάμπλουτους κληρονόμους της αυτοκρατορίας του Σαλβατόρε Φεραγκάμο, διαθέτει μία από τις πιο γνωστές σε παγκόσμιο επίπεδο εταιρίες σχεδιασμού σκαφών, τη Swan, ενώ εκείνη θεωρείται μία από τις καλύτερες ανερχόμενες διακοσμήτριες superyachts.

Η Ιωάννα Μαρινοπούλου, που ως το 2014 όλοι τη γνώριζαν κυρίως από τον μυθικό γάμο της με τον Πάνο Μαρινόπουλο, στα χρόνια της ευδαιμονίας, διαπρέπει σήμερα ως interior και yacht designer, «τρέχοντας» τη δική της εταιρία με το όνομα JPM. Η δουλειά της έχει βραβευτεί σε παγκόσμιο επίπεδο στα «The Showboats Design Awards», στα «Yacht & Aviation Awards» και στα «The World Superyachts Awards», ενώ τα έργα της έχουν φιλοξενηθεί σε «βίβλους» της διακόσμησης και του yachting, όπως στα «Architectural Digest Yacht», «Casa Vogue Hellas», «Boat International», «Vogue Hellas», «Yacht Desing» και «Υλη και Κτίριο».

Δείτε ακόμη: Για πρώτη φορά η Τάμτα απαντά σε όσους την έκριναν για το γυμνό video clip της! οι ατάκες που θα συζητηθούν...

Η ίδια μοιράζει πλέον τη ζωή της ανάμεσα σε Νέα Υόρκη, Παρίσι, Μαϊάμι, Μιλάνο και Αθήνα, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της ως yacht designer και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων δεν της αφήνουν και πολλά περιθώρια. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, συμμετέχει ανελλιπώς στο ετήσιο show σκαφών του Μονακό που πραγματοποιείται στα τέλη Σεπτεμβρίου, επιδιώκοντας έτσι να κλείσει δουλειές για τη διακόσμηση πολυτελών θαλαμηγών, σαν αυτή που είχε κάνει για το «Doubleshot II» και της χάρισε φήμη και βραβεία.

Μάλιστα, στο περσινό σόου η Ιωάννα Μαρινοπούλου είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει την Αθηνά Ωνάση, να συνομιλήσουν, και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί της.

Η αρχή του τέλους της δυναστείας

Η εταιρία Μαρινόπουλος Α.Ε. υπήρξε η μεγαλύτερη ομάδα καταστημάτων λιανικής και χονδρικής πώλησης τροφίμων, ρούχων, ηλεκτρονικών και ποτών με έδρα τον Αλιμο Αττικής στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε για πρώτη φορά το 1962 από την οικογένεια Μαρινοπούλου με την ονομασία Self Service Μαρινόπουλος. Τα τελευταία χρόνια η εταιρία δεν πλήρωνε τους προμηθευτές της, με αποτέλεσμα από τον Ιούλιο του 2015 να ξεκινήσουν προβλήματα με τον ανεφοδιασμό των καταστημάτων. Τα προβλήματα αυτά σοβάρεψαν στα τέλη Αυγούστου του 2015, με σημαντική πλέον έλλειψη προϊόντων από τα καταστήματα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μειωθούν οι τζίροι και η εταιρία να οδηγηθεί στις 28 Ιουνίου 2016 να καταθέσει αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 για να προστατευτεί από τους προμηθευτές της. Το δικαστήριο που έγινε την 1η Ιουλίου ενέκρινε προσωρινά την προστασία από τους προμηθευτές της, ενώ ορίστηκε νέο δικαστήριο στις 29 Σεπτεμβρίου για την τελική υπαγωγή στο άρθρο 99, για να υπάρξουν κινήσεις για τη σωτηρία της εταιρίας. Επειτα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές της εταιρίας και τις τράπεζες, ανακοινώθηκε η εξαγορά του Ομίλου Μαρινόπουλος από τον όμιλο Σκλαβενίτη.

Η εξαγορά εγκρίθηκε από δικαστική απόφαση στις 16 Ιανουαρίου 2017 και από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στις 26 του ίδιου μήνα. Την 1η Μαρτίου 2017 ο Ομιλος Μαρινόπουλος συγχωνεύτηκε με τη νεοσυσταθείσα εταιρία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη Α.Ε., θυγατρική του ομίλου Σκλαβενίτη, και η εταιρία έριξε τίτλους τέλους και η Carrefour αντίστοιχα αποχώρησε από την ελληνική αγορά.

Η «ΧΡΥΣΗ» ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ BON VIVEUR ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ

Η Ιωάννα Μαρινοπούλου - Καπετανάκου, όπως είναι το επίθετο της οικογένειάς της, ήταν η πιο προβεβλημένη νύφη της οικογένειας Μαρινόπουλου. Κι αυτό γιατί ο πρώην σύζυγος της Πάνος (ή «Πανάρας», όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του) υπήρξε άνθρωπος εξωστρεφής και μποέμ, από τους πιο γνωστούς στην αθηναϊκή νύχτα της δεκαετίας του '90.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όταν ο πρώην διευθυντής του περιοδικού «Κλικ» Πέτρος Κωστόπουλος ήρθε σε ρήξη με τον εκδότη Αρη Τερζόπουλο γύρω στο 1993, προχώρησε το 1994 στην ίδρυση της εταιρίας ΙΜΑΚΟ. Τότε, ο Πάνος Μαρινόπουλος συμμετείχε για κάποια χρόνια στην επιχειρηματική προσπάθεια. Λέγεται, ακόμα πως και το όνομα ΙΜΑΚΟ βγήκε από τα αρχικά των ονομάτων των δύο επιχειρηματιών Ι(ωάννου)ΜΑ(ρινόπουλος) ΚΟ(στόπουλος).

Η Ιωάννα γνωρίστηκε με τον Πάνο σε ένα από τα χλιδάτα πάρτι της εποχής και κατάφερε με το στιλ και τους τρόπους της να εντυπωσιάσει τον bon viveur της οικογένειας Μαρινόπουλου, ο οποίος έκανε τα πάντα για να κατακτήσει την γυναίκα με το μοναδικό γούστο και την εκλεπτυσμένη αισθητική. Η κοινή ζωή τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παραμυθένια, αφού διέμεναν σε μια υπερπολυτελή μονοκατοικία στο Παλιό Ψυχικό και διατηρούσαν σπίτια σε Μαϊάμι, Hamptons και Μύκονο, τα οποία είχε διακοσμήσει η ίδια αποκλειστικά. Πολλά από τα έπιπλα και τα αξεσουάρ των σπιτιών έφεραν τη δική της υπογραφή.

Ο Πάνος Μαρινόπουλος θα κάνει τα πάντα για να την ευχαριστήσει και να της προσφέρει την πιο πλούσια ζωή. Λέγεται πως τα κοσμήματά της ήταν αγορασμένα από τους μεγαλύτερους οίκους, όπως Tiffany & Co, Cartier, Bulgari και Van Cleef and Arpels, ενώ η ίδια ήταν από τις πρώτες στον κόσμο που κράτησαν τα συλλεκτικά μοντέλα τσαντών των πιο διάσημων brands. Τα προβλήματα για τον Πάνο και την Ιωάννα ξεκίνησαν όταν εκείνη τον πίεσε να μετακομίσουν οικογενειακώς στο Μαϊάμι με τα δύο παιδιά τους. Αυτό λένε οι φήμες πως ήταν το μεγαλύτερο αγκάθι της σχέσης τους, που έληξε με ένα συναινετικό διαζύγιο τον Νοέμβριο του 2014. Τη ρήξη έφεραν από τη μια τα συχνά ταξίδια του Πάνου στην Ελλάδα λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων, που είχαν ως αποτέλεσμα την κατάρρευση της δυναστείας, και από την άλλη η άρνηση της Ιωάννας να επιστρέψει.

epsresso.gr