Ξέσπασε σε κλάματα η Σάσα Σταμάτη στον αέρα της εκπομπής της! Τι συνέβη;

Ξέσπασε σε κλάματα η Σάσα Σταμάτη στον αέρα της εκπομπής της! Τι συνέβη;

Η Σόφη Πασχάλη ήταν καλεσμένη της Σάσα Σταμάτη στην εκπομπή Ooh la la και έδωσε μια συνέντευξη που ράγισε καρδιές!

Η Yoga instructor , μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν έχασε τον σύντροφό της σε ηλικία 20 χρόνων. ΔΙαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη:Στο Power of Love o γιος της Μπακοδήμου! Τα έχετε η παρουσιάστρια όταν είδε το παιδί της στο αέρα! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα είπε: «Για να φτάσω να γίνω θεραπεύτρια μου συνέβη κάτι αρκετά δύσκολο. Δεν μου είναι εύκολο να το συζητάω... Η πρώτη μου σχέση, στην ηλικία των 20 κοντά, γνώρισα έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν Πρωταθλητής στο judo. Ένας υπέροχος άνθρωπος εξωτερικά και εσωτερικά. Με δίδαξε ότι η αγάπη δεν έχει όρια και ότι είναι μόνο δοτικότητα... Από την ευαίσθητη ψυχή του, τα πράγματα ήρθαν έτσι και αυτός ο άνθρωπος έφυγε από τη ζωή πάρα πολύ νωρίς. Έμπλεξε κάπως, λόγω συνθηκών. Εγώ αισθανόμουν πολλές τύψεις που δεν κατάφερα να τον σώσω. Ήμουν πάρα πολύ μικρή και δεν ήξερα. Όταν άφησα τη ζωή μου στο έλεος, έπαιζα τη ζωή μου κορόνα-γράμματα. Απορώ πώς δεν πέθανε. Έπαθα ένα ατύχημα τότε και έσπασα τη μέση μου... Παραλίγο να μείνω παράλυτη...»

Η Σάσα Σταμάτη δεν μπορέσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της...«μου έχει πέσει πολύ βαρύ». Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί :