Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Είμαι πολύ θυμωμένη με τη Φαίη Σκορδά!": Ποια κατακεραύνωσε την παρουσιάστρια;

NEWS 24.02.2018 20:12

«Είμαι θυμωμένη. Διότι μου πήραν συνέντευξη για την εκπομπή και μιλήσαμε για όλη μου τη ζωή...», είπε η καταξιωμένη μαγείρισσα.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso έδωσε η τηλεμαγείρισσα, η οποία ήταν πολύ απογοητευμένη με τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της.Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Βέφα Αλεξιάδου, που με πικρία είπε ότι η εκπομπή της Φαίη δεν χειρίστηκε σωστά τη συνέντευξη της και πρόβαλε μόνο πόνο και τον χαμό των αγαπημένων της προσώπων.

Δείτε ακόμη: Τονια Σωτηροπούλου: ποζάρει στον φακό του Κωστή Μαραβέγια και τρελαίνει το διαδίκτυο!

Δείτε ακόμη: Τονια Σωτηροπούλου: ποζάρει στον φακό του Κωστή Μαραβέγια και τρελαίνει το διαδίκτυο!

Συγκεκριμένα είπε: «Και δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι έχω κάνει πολύ σπουδαία πράγματα διεθνώς. Κυρίως με ενδιαφέρει να δείχνω αισιοδοξία και όχι μιζέρια. Ήμουν πάντα ο άνθρωπος της αισιοδοξίας κι αυτό είναι που με στενοχώρησε από τη συνάντησή μου με τη Φαίη Σκορδά. Είμαι θυμωμένη. Διότι μου πήραν συνέντευξη για την εκπομπή και μιλήσαμε για όλη μου τη ζωή, για την καριέρα μου, και τελικά έβαλε αποσπάσματα μόνο για τον πόνο και τον χαμό των δικών μου. Με στενοχώρησε. Δεν μου αρέσει να βάζουν τον κόσμο να με λυπάται και να κλαίει με τον πόνο μου. Εγώ είμαι άνθρωπος της αισιοδοξίας» και συνέχισε: ««Δεν με ενδιαφέρει να διαφημίζω προϊόντα για να έχω εκπομπή μαγειρικής. Να έχω σπόνσορες και να λέω εγώ στην κάθε νοικοκυρά πού θα αγοράσει το λάδι ή το αλεύρι. Και η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχουν κάνει προτάσεις για εκπομπή».

Πηγή : Protothema.gr

Share