Έκπληξη! Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Συνεργάτης της Σκορδά σε σχέση με την αδερφή του Μαζωνάκη!

Έκπληξη! Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Συνεργάτης της Σκορδά σε σχέση με την αδερφή του Μαζωνάκη!

Εντάξει εσείς μπορεί να το είχατε ανακαλύψει νωρίτερα… αλλά εμείς μετά την κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού σε μαγαζί της Γλυφάδας, βεβαιωθήκαμε ότι αυτό το ζευγάρι είναι μαζί και είναι full in love.

Ο γνωστός σεφ Δημήτρης Μακρυνιώτης, που εμφανίζεται και στο «Πρωινό», είναι ζευγάρι με την αδελφή του Γιώργου Μαζωνάκη, Βάσω. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Παρασκήνιο: Η οικειοθελής αποχώρηση από τους Διάσημους και το ξέσπασμα της Σπυροπούλου!

O σεφ, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram σημειώνοντας: "Λένε ότι πίσω από ένα πετυχημένο άντρα κρύβεται μια αξιόλογη γυναίκα...ΔΙΑΦΩΝΩ!!!Δεν κρύβεται...είναι πάντα χέρι χέρι...#happyvalentinesday".

Δείτε ακόμη: Χωρισμός βόμβα! Έδωσαν τέλος στην σχέση τους Βλάχος - Τριανταφυλλίδου!

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο ίδιος είχε ευχηθεί μέσω Instagram «Σας ευχόμαστε να είσαστε πάντα καλά και με ανθρώπους που σας κάνουν να χαμογελάτε ...ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!», ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία απαθανατιζόταν ο ίδιος με τον Γιώργο και τη Βάσω Μαζωνάκη.

Η Βάσω Μαζωνάκη, η οποία είναι στο πλευρό του αδελφού της, όλα τα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας, είχε αναρτήσει τον Οκτώβριο στο Instagram, τους δυο τους χέρι χέρι, γράφοντας: "Το θέμα είναι να σε ταξιδεύει χωρίς καν να περνάτε τα σύνορα... Εμείς τα περάσαμε κιόλας! #mylove @dimitrios.makriniotis #paris#degustation"

star.gr