Τάμτα: Αποκάλυψε πόσα κιλά είναι και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Δε φαντάζεστε...

Τάμτα: Αποκάλυψε πόσα κιλά είναι και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Δε φαντάζεστε...

Η Τάμτα πρωταγωνιστεί στo μιούζικαλ Cabaret (στο θέατρο Παλλάς) και με αφορμή αυτήν την πρωτόγνωρη θεατρική της εμπειρια για τις εξαντλητικές πρόβες που συνέπεσαν με εκείνες για το Box Athens -όπου εμφανίζεται με τις Μέλισσες.

Η 37χρονη τραγουδίστρια εξήγησε πως έχασε τέσσερα κιλά, αλλά και γιατί δεν προλαβαίνει να φάει. Διαβάστε παρακάτω...

Φαίνεσαι αδυνατισμένη. Πόσα κιλά έχεις χάσει;

Τέσσερα.

Δείτε ακόμη: Power Of Love - spoiler: Ακόμη ένας παίκτης μέσα! Έχουμε τα στοιχεία του...

Φαντάζομαι δεν ήταν απαίτηση του Χατζάκη.

Καθόλου. Ίσα ίσα, μου είπε «ένα πράγμα θέλω από εσένα, να τρως». Απλά ήταν πολύ φορτωμένο το πρόγραμμά μου. Όταν είσαι σε εννιάωρη πρόβα, δεν μπορείς να φας πολύ στο διάλειμμα. Γιατί φαγωμένη δεν βγαίνει η πρόβα, όπως και η παράσταση. Βλέπεις, έχω φάει δύο γιουβαρλάκια, πεινάω ακόμη, αλλά πρέπει να σταματήσω γιατί μετά δεν λειτουργείς σωστά. Άρα, πέντε ώρες την ημέρα δεν τρώω, δύο γεύματα δηλαδή. Έτσι, όταν πηγαίνω σπίτι το βράδυ, τρώω ό,τι βρω.

Και ποιος σε πιστεύει…

Κανείς, το ξέρω. Με βοηθάει το σώμα μου και ο μεταβολισμός μου. Εντάξει, σιγά σιγά θα επανέλθω. Δεν θέλω να δίνω την εντύπωση πως κάτι τρέχει και δεν είμαι καλά στην υγεία μου. Φαίνεται η διαφορά, επειδή ήμουν 55 κιλά και τώρα είμαι 51.

Διαβάζοντας συνεντεύξεις σου συμπεραίνω πως η σχέση σου με την κόρη σου έχει περάσει πλέον και σε ένα ακόμη επίπεδο, αυτό της πολύς καλής φίλης. Πώς μπορεί να το καταφέρει αυτό μια μητέρα;

Δεν είμαι σε θέση να δώσω κάποια συμβουλή. Εξαρτάται πολύ από τους χαρακτήρες.

Πολλές φορές βλέπουμε γονείς να χάνουν το ρόλο τους, στην ανάγκη να αναπτύξουν μια σχέση εμπιστοσύνης με τα παιδιά τους…

Έχω υπάρξει ταυτόχρονα μαμά και μπαμπάς. Θεωρώ πως το παιδί ανεξαρτήτου ηλικίας έχει μία μαμά- φίλους θα κάνει πολλούς. Μια φιλική σχέση με το παιδί θέλει πολλή δουλειά, με τη βάση της να στήνεται από την παιδική ηλικία. Χρειάζεται πολλή δουλειά, πολλή συζήτηση και επικοινωνία. Είμαι μαμά, πρωτίστως. Ως φίλη, εννοούμε πως συζητάς με άνεση όλα τα θέματα. Αυτό δεν σημαίνει πως μπαίνουμε και σε λεπτομέρειες, όπως αν συζητούσες με μια φίλη. Δεν ξέρω πως το έχω καταφέρει να είμαστε καλά, αλλά ξέρω πως έχει μεγάλη σημασία να ακούς. Σιγά σιγά χτίζεται αυτή η εμπιστοσύνη που είναι το ζητούμενο, για να νιώθει ασφάλεια το παιδί.

Aπό τον Γιώργο Πράτανο και το περιοδικό People...