Sunday Live: Τέλος! Τι φταίει;

Sunday Live: Τέλος! Τι φταίει;

Μεγάλο "χαστούκι" για τον Ant1 αποδείχθηκε το πείραμα με Μουτσινά - Μακρυπούλια.

Το κανάλι και ο διευθυντής προγράμματος Γιάννης Λάτσιος, πόνταραν σε ένα παλιομοδίτικο σχήμα, σε ένα δίδυμο που πια δεν πουλάει και αυτό αποδείχθηκε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο, η κόντρα Χατζίδου - Σπυροπούλου και όλο το παρασκήνιο!

Το σόου από την πρώτη μέρα προβολής του έδειξε ότι δεν εντυπωσίασε το κοινό ενώ όσο περνούν οι εβδομάδες τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα. Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα σημείωσε 15%, την δεύτερη εβδομάδα 12% ενώ τώρα...μόλις 10%... Νούμερα που σε τίποτα δεν θυμίζουν την δυναμική του καναλιού και δεν τους βοηθάει στο προφίλ που θέλουν να χτίζουν!

Δεν γνωρίζουμε αν μέχρι και αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει κοπεί η εκπομπή Μουτσινά - Μακρυπούλια αλλά το ρεπορτάζ του Youweekly.gr αναφέρει ότι το σόου είχε πίστωση χρόνου να φτάσει τα νούμερα στο μέσο όρο του καναλιού μέχρι και χθες, που ήταν η τέταρτη εκπομπή.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Γι'αυτό τσακώθηκε Σπυροπούλου - Χατζίδου! Η κόντρα από το παρελθόν και η διπροσωπία! Φοβερό παρασκήνιο!

Η πτώση στα νούμερα τηλεθέασης που προαναφέραμε, αυξάνει τις πιθανότητες να μην βγει στον αέρα η εκπομπή Μουτσινά - Μακρυπούλια. Ένα τόσο ακριβό σόου δεν μπορεί να σταθεί όταν τα νούμερα με το ζόρι ακουμπούν την βάση! Βέβαια στο Youweekly.gr και στο Dimis Blog σας είχαμε προβλέψει την αποτυχία αυτή...

Τι φταίει σε αυτή την πτώση; Παλιομοδίτικο περιεχόμενο, παρουσιαστές που δεν κάνουν πια "πικ" στον κόσμο για να τους παρακολουθήσει, καλεσμένοι "σαν το σπίτι μας" που ακούμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και βαρετό και "στημένο" περιεχόμενο! Ήταν αναμενόμενο ότι δεν θα μπορέσει να μαζέψει το κοινό... Τώρα πως στον ant1 πίστεψαν τόσο εύκολο την μεγάλη επιτυχία του; Ποιος ξέρει; Ο Γιάννης Λάτσιος ήθελε να ενισχύσει τους "δικούς" του και να τους δώσει μία ευκαιρία,.. όμως αυτό δεν βγήκε τελικα!