Σία Κοσιώνη: Πρώτη φορά μιλά τόσο ανοιχτά για τον άντρα της ζωή της, Κώστα Μπακογιάννη! Η τρυφερή εξομολόγηση...(Βίντεο)

Σία Κοσιώνη: Πρώτη φορά μιλά τόσο ανοιχτά για τον άντρα της ζωή της, Κώστα Μπακογιάννη! Η τρυφερή εξομολόγηση...(Βίντεο)

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σία Κοσιώνη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και στην Τίνα Μεσσαροπούλου!

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, που σπάνια δίνει συνεντεύξεις, μίλησε μεταξύ άλλων για τον άντρα της ζωής της, Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και για το μωρό που απέκτησαν! Διαβάστε παρκάτω...

Η ίδια συγκεκριμένα είπε: "Είμαστε μία μεγάλη, πολύπλοκη, κανονική οικογένεια. Όμως οικογένεια. Έχουμε καταφέρει να χτίσουμε συνθήκες μιας κανονικής οικογένειας μέσα στην όλη αυτήν πολυπλοκότητα. Κι εγώ και ο Κώστας είμαστε υπέρ της άποψης ότι ένας είναι ο νόμος, ο νόμος της αγάπης.

Έχουμε καταφέρει και ζούμε πολύ αρμονικά και πολύ ήρεμα τις ημέρες και τις ώρες που καταφέρνουμε να είμαστε μαζί. Γιατί ολόκληρο Σαββατοκύριακο είναι σπάνιο. Ο Κώστας δεν ζει στην Αθήνα, η βάση του είναι στη Λαμία, διαρκώς πηγαινοέρχεται, καταπίνει χιλιόμετρα. Πολλά Σαββατοκύριακα λείπει. Δεν με αγχώνει που δεν είναι εδώ γιατί έτσι είναι η ζωή μας. Έχω προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα.

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο, η κόντρα Χατζίδου - Σπυροπούλου και όλο το παρασκήνιο!

Λίγο με άγχωνε όταν ήμουν έγκυος. Και τελικά όταν γέννησα δεν ήταν ο Κώστας. Εκείνη τη στιγμή έχεις στο μυαλό σου να φέρεις το μωράκι σου στον κόσμο με ασφάλεια. Είσαι πολύ ευάλωτη εκείνη τη στιγμή. Στενοχωρήθηκα… Εκείνος τσακίστηκε να γυρίσει", δήλωσε χαρακτηριστικά η Σία! Δείτε την συνέντευξή της στο βίντεο που ακολουθεί: