Ελένη Μενεγάκη: Η αυστηρή παρατήρηση σε συνεργάτη της επειδή της χάλασε το Σαββατοκύριακο με τον καλό της! (Βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη: Η αυστηρή παρατήρηση σε συνεργάτη της επειδή της χάλασε το Σαββατοκύριακο με τον καλό της! (Βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβαλλε το ταξίδι με τον καλό της, Μάκη Παντζόπουλο, για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, λόγω λάθος πρόβλεψη του καιρού!

Την λάθος πρόβλεψη την άκουσε από τον συνεργάτη της Τάσο Τεργιάκη, που όπως είπε την πήρε στο λαιμό του! Διαβάστε παρακάτω...

"Τάσο μου με πήρες στον λαιμό σου το Σαββατοκύριακο. Η ωραία Άνδρος με περίμενε. Έφτασα μέχρι τη Ραφήνα και είπα: “Βρε λες να έχει δίκιο αυτός και να αποκλειστώ και να μη μπορώ να έρθω τη Δευτέρα στην εκπομπή μου;”", είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια!

Δείτε ακόμη: Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα; Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα που πυροδότησαν τις φήμες!

Και τότε εκείνος της απάντησε: "Εγώ για το Ιόνιο είπα». Αμέσως, η παρουσιάστρια του απάντησε: «Δεν άκουσα εγώ Ιόνιο. Είπες μποφόρ! 8 και 9! Και λέω εγώ 8 και 9 με βγαλμένα εισιτήρια, το αμάξι φορτωμένο μέχρι εκεί πάνω. Με πήρες στον λαιμό σου και έμεινα εδώ και είχε πολύ ωραίο καιρό το Σαββατοκύριακο. Θα ήμουν στην εξοχή και θα είχα έρθει πιο ήρεμη από ό,τι έχω έρθει σήμερα και με πιο άδειο το μυαλό μου"

Δείτε ακόμη: Πάνος Βλάχος: Παίρνει θέση για τον χωρισμό του με την Ιωάννα Τρινταφυλλίδου! Η αλήθεια που δεν ήξερε κανείς!

"Να βρούμε το βίντεο πάντως. Είπα Ιόνιο" επέμεινε ο ίδιος και η Ελένη ξεκίνησε να λέει στους συνεργάτες της όλη της την εμπειρία: "Φτάσαμε μέχρι εκεί. Κοιτάγαμε και μου λέει “πολύ ωραίο καιρό. Λαδιά η θάλασσα” και του λέω με 8 -9 μποφόρ με φαντάζεσαι να αποκλειστώ και να τους πάρω τη Δευτέρα να τους πω “Δεν έρχομαι”. Του λέω “πώς θα έρθω πίσω; Θα τρελαθώ”! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: