Κατερίνα Χαλικιά: Τα παθιασμένα φιλιά με τον άντρα της μπροστά στον φακό! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Κατερίνα Χαλικιά: Τα παθιασμένα φιλιά με τον άντρα της μπροστά στον φακό! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Το ωραιότερο τρίποντο της ζωής της έχει πετύχει τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Κατερίνα Χαλικιά, όσο δηλαδή κρατάει η σχέση της με τον Φώτη Γιαννιώτη.

Η γνωριμία της με τον καρδιοκατακτητή των 90s –που στα μάτια της παραμένει… Θεός μέχρι σήμερα– κρατάει βέβαια περισσότερα από δέκα χρόνια, από την εποχή που το μοντέλο διατηρούσε μαγαζί στο Παγκράτι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Το παρελθόν που θέλει να "θάψει" η Γκαμπριέλα! Η επαφή με την Αλεξανδράτου και η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Τότε, ως μπασκετμπολίστρια του Παναθηναϊκού, είχε επισκεφτεί τον χώρο του και θέλησε να βγάλει φωτογραφία με εκείνον και τον συνέταιρό του Μάνο Πανταζή, χωρίς όμως τότε να προχωρήσει η σχέση τους σε κάτι περισσότερο. Το σωστό timing ήρθε τυχαία, όπως συμβαίνει στις πιο όμορφες ιστορίες αγάπης, συναντήθηκαν στον δρόμο και πήγαν για έναν καφέ.

Δείτε ακόμη: Το φαρμακερό tweet της Γερμανού για τον καυγά Χατζίδου - Σπυροπούλου στο Survivor: "Της έριξε κατάρα και..."

Αυτός ο καφές εξελίχθηκε σε τέσσερα χρόνια σχέσης και μπορεί το ζευγάρι σήμερα να αποφεύγει τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις, ωστόσο δεν κρύβει τον έρωτά του. Μέχρι στιγμής και οι δύο εμφανίζονται επιφυλακτικοί σε ό,τι αφορά το επόμενο βήμα, δηλαδή τον γάμο, με την Κατερίνα Χαλικιά να δηλώνει σε συνέντευξή της στο YOU πάντως πως δεν βιάζεται, αφού ήδη έχει παντρευτεί μία φορά, και να συμπληρώνει με νόημα πως «ποτέ δεν ξέρεις».

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνουν τις βόλτες τους! Οι δυο τους δεν έκρυψαν ούτε λεπτό τον έρωτα τους και τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 28/02, μόνο με 1.5€