Την άφησε στα κρύα του λουτρού! Συνεργάτης της Μενεγάκη έφυγε στο εξωτερικό και την ενημέρωσε μέσω Instagram! Δείτε τι απάντησε η παρουσιάστρια...(Βίντεο)

Την άφησε στα κρύα του λουτρού! Συνεργάτης της Μενεγάκη έφυγε στο εξωτερικό και την ενημέρωσε μέσω Instagram! Δείτε τι απάντησε η παρουσιάστρια...(Βίντεο)

«Ελένη, να ξέρεις σε αγαπάω πάρα πολύ αλλά...»

Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δεν εμφανίστηκε ποτέ στην εκπομπή και εκείνη το έμαθε από το Instagram. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Λάουρα Νάργες: Απαντά για πρώτη φορά με όσους τη συγκρίνουν με τη Σπυροπούλου! (Βίντεο)

O λόγος για τον Γιώργο Παπακώστα , που βρίσκεται στο Κάιρο αντί να μαγειρεύει στο πλατό της Ελένης μαροκινό κοτόπουλο. Ο ίδιος ενημέρωσε την αγαπημένη του Ελένη στα Instastories.

«Λοιπόν έχω κάνει μια βλακεία. Ενώ έχω εκπομπή αύριο και θα μαγείρευα μαροκινό κοτόπουλο, έκλεισα εισιτήριο για να φύγω στις 7 το πρωί. Και επειδή η Ελένη σίγουρα κοιμάται και δεν πρόκειται να δει τα στόρι μου και γι’ αυτό το κάνω άλλωστε, ψάχνω έναν τρόπο να της το πω αύριο, όταν κατέβω από το αεροπλάνο το μεσημέρι.Οπότε δύο πράγματα θα γίνουν αύριο. Ή η εκπομπή θα έχει πολύ γέλιο, επειδή εγώ θα λείπω και θα είναι ο Πέτρος στη θέση μου ή που θα έχει πάρα πολύ γέλιο η εκπομπή αύριο που δεν θα είμαι εγώ και θα χάσω τη δουλειά μου».
Και ο Γιώργος ακόμα είπε σε ένα βιντεάκι από το αεροδρόμιο: «Ελένη, να ξέρεις σε αγαπάω πάρα πολύ αλλά έκανα μια βλακεία χθες. Και κατά λάθος έκλεισα εισιτήριο για σήμερα αντί για αύριο…»

Δείτε ακόμη: Γενέθλια για την κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου! Η τούρτα υπερπαραγωγή που της ετοίμασε η παρουσιάστρια!

Η παρουσιάστρια με τη σειρά της στην εκπομπή της είπε τα εξής:

«Άλλον περίμενα να δω, κι άλλον είδα. Αλλά πολύ χαίρομαι που τον βλέπω...Χθες μου έλεγε ότι φεύγει μεθαύριο, προχθές είπε ότι φεύγει αύριο. Ο Χριστός και η Παναγία. Μάλλον δεν ήξερε κι αυτός. Χρειάζεται διακοπές. Καλά έκανες και ήρθες να κάνουμε τη συνταγή του. Ας κάτσει να ξεκουραστεί λίγο, γιατί αν χάνει τις ημέρες»

Δείτε το απόσπασμα στο Βίντεο που ακολουθεί: