Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Φαίη Σκορδά! Η αγωγή και τα χρήματα που δεν έδωσε ποτέ!

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Φαίη Σκορδά! Η αγωγή και τα χρήματα που δεν έδωσε ποτέ!

Καμία υπόσταση δεν έχουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ΑΝΤ1 ή τη Φαίη Σκορδά να κάνουν συμβιβαστική πρόταση στον δικηγόρο Θάνο Καρατσιώλη!

Το όλο συμβάν ξεκίνησε ύστερα από αγωγή που υπέβαλε ο ίδιος στον σταθμό και στην παρουσιάστρια για τα σχόλια που ακούστηκαν στο Πρωινό! Διαβάστε παρακάτω....

Η αντιδικία είχε αρχίσει ύστερα από ανάρτηση του δικηγόρου στο facebook, στην οποία σχολίαζε την «πλαδαρή, αγύμναστη Ελληνίδα», ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων!

Ο ΑΝΤ1 και η παρουσιάστρια διαψεύδουν επισήμως πως: «Τα διάφορα δημοσιεύματα που φέρουν τον ΑΝΤ1 ή τη Φαίη Σκορδά να προτείνουν εξώδικο συμβιβασμό στον κ. Καρατσιώλη, διευκρινίζεται ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ούτε ο ΑΝΤ1, ούτε η Φαίη Σκορδά πρότειναν εξώδικο ή άλλο συμβιβασμό, ουδέποτε προσέγγισαν τον αντίδικο με οποιαδήποτε πρόταση, ενώ το δικαστήριο αναβλήθηκε καθαρά για διαδικαστικούς λόγους (ο δικηγόρος υπεράσπισης δίκαζε σε άλλη υπόθεση)».

Μάλιστα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης όπου αυτή η υπόθεση εκκρεμεί».