Power Of Love: Το ξέσπασμα της Γκαμπριέλα για την συμμετοχή της σε πορνό: "Ξέρω ποιος δημοσίευσε το βίντεο!"

Power Of Love: Το ξέσπασμα της Γκαμπριέλα για την συμμετοχή της σε πορνό:

Το Youweekly.gr δημοσίευσε φωτογραφίες από παίκτρια του Power Of Love η οποία συμμετέχει σε σκληρή ερωτική ταινία (Δείτε τις φωτογραφίες εδώ).

Ωστόσο, η Γκαμπριέλα απάντησε ευθέως για το αν είναι εκείνη η κοπέλα στις φωτογραφίες ή είναι κάποια άλλη από το σπίτι μιας και δεν έχει αποκαλυφθεί ποια είναι η απεικονιζόμενη. Διαβάστε παρακάτω...

Η εφημερίδα Espresso επικοινώνησε με την νεαρή παίκτρια η οποία ξέσπασε για το συγκεκριμένο υλικό και στοχοποίησε συμπαίκτη της, ρίχνοντας του ευθύνες για την συγκεκριμένη σκευωρία:

"Είναι κάποια που μου μοιάζει! Βρήκα αυτόν που ανέβασε το βίντεο και μου ζήτησε συγγνώμη! Μου είπε 'δεν είπα ότι είσαι εσύ! Είδαμε ότι σου μοιάζει η κοπέλα και το κάναμε για πλάκα!'. Όλο αυτό έγινε για να με υπονομεύσουν! Είναι σκευωρία για να εκτεθώ και να μη με συμπαθεί ο κόσμος!", λέει εξοργισμένη η Γκαμπριέλα και συνεχίζει...

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Η άγνωστη σχέση της Ελένης Χατζίδου με παίκτη του Power Of Love! Τα τετ-α-τετ και η απιστία!

"Υποψιάζομαι ότι έχει ξεκινήσει από συμπαίκτη και συμπαίκτρια μου στο Power Of Love. Δεν είμαι αρεστή γιατί λέω τις αλήθειες. Γι'αυτό και με ψήφισαν για να αποχωρήσω! Έχω ήδη κινηθεί νομικά για το βίντεο. Με τη βοήθεια του δικηγόρου μου και της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος θα βρω την άκρη μου!", καταλήγει ενώ στην συνέχεια καρφώνει άντρα από το σπίτι του ριάλιτι που... "την πέφτει" κοριτσάκια για να τον ψηφίσουν!

"Όταν θα έχω αποδείξεις θα μιλήσω με ονόματα. Θα τους ξεμπροστιάσω για πολλά πράγματα που ξέρω! Ένας συμπαίκτης μου, για παράδειγμα, στέλνει μηνύματα σε έφηβες θαυμάστριες και τους τάζει ραντεβού και έρωτες μόνο και μόνο για να τον ψηφίσουν! Έχω δει τα μηνύματα! Αυτοί δεν μπήκαν εκεί για να κάνουν σχέση αλλά καριέρα. Εγώ μπήκα γιατί παίρνω 500 ευρώ την εβδομάδα και μου αρέσει! Στο βίντεο πάντως δεν είμαι εγώ ! Και το λέω κυρίως για τους γονείς μου! Δεν είμαι κανένα σούργελο, είμαι από καλή οικογένεια!", καταλήγει στην εφημερίδα η παίκτρια, Γκαμπριέλα.