Απίστευτη εξομολόγηση από πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό! «Δέχθηκα Μπούλινγκ για το ύψος μου»

Απίστευτη εξομολόγηση από πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό! «Δέχθηκα Μπούλινγκ για το ύψος μου»

Απίστευτες δηλώσεις Έλληνα ηθοποιού που δέχτηκε επίθεση για το ύψος του.

Ο πετυχημένος κωμικός , μίλησε για τα παιδικά του βιώματα και πως αντιμετώπισε την κατάσταση της λεκτικής βίας που βίωνε σε μικρή ηλικία. Διαβάστε παρακάτω....

Ο λόγος για τον Θανάση Τσαλταμπάση, ο οποίος αποκάλυψε το bulling που έχει δεχτεί επειδή δεν είναι ψιλός.Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό YOU και δήλωσε:

«Δεν πήγαινε το μυαλό των δασκάλων μου ότι μπορεί να είχα κάνει τη σκανταλιά, τους ξεγελούσε το γλυκό μου προσωπάκι...Μπορεί την ώρα του μαθήματος να συμμετείχα σε κάτι που γινόταν, αλλά με το που γυρνούσε ο καθηγητής κατευθείαν έπαιρνα τη φάτσα της «Παναγίας» και κανείς δεν καταλάβαινε τίποτα».

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Τσάβαλου: Μας δείχνει πρώτη φορά το νεογέννητο μωράκι της! Η τρυφερή φωτογραφία που «έλιωσε» το διαδίκτυο!

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Ήμουν σκληρό καρύδι και δεν ένιωσα ποτέ ότι κάποιος με έφερε σε δύσκολη θέση. Αλλά σε πολύ μικρή ηλικία δέχτηκα αυτό που σήμερα λέμε bullying. Όλα τα παιδιά κοροϊδεύαμε κάποιο χαρακτηριστικό του άλλου, αντίστοιχα κι εμένα για το ύψος μου».

Δείτε ακόμη: Survivor 2: O Σαββιδάκης γλέντησε την Ξένια! Οι επικές ατάκες για το όνομα και την συμπεριφορά της! (Βίντεο)

Μιλώντας για το bulling που δέχτηκε σε μικρή ηλικία είπε: «Επειδή άρχισα να αυτοσαρκάζομαι, αμέσως το έκανα πλεονέκτημά μου και χαρακτηριστικό για το οποίο είμαι πολύ περήφανος. Ειδικά στη δουλειά μας καθετί ιδιαίτερο που έχει ένας ηθοποιός συμβάλλει στο να είναι χαρακτηριστικός απέναντι στον κόσμο. Δεν θεωρώ ότι είναι μειονέκτημα».