Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

DWTS 6: Αρπάχτηκαν on air Βαλαβάνη - Λιάγκας! Η Ευρυδίκη του αντιμίλησε κι εκείνος δεν κρατήθηκε! (Βίντεο)

DWTS 6: Αρπάχτηκαν on air Βαλαβάνη - Λιάγκας! Η Ευρυδίκη του αντιμίλησε κι εκείνος δεν κρατήθηκε! (Βίντεο)
News 03.03.2018 12:57

Ένας μικρός χαμός προκλήθηκε στο χθεσινό live του Dancing with the stars ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Λιάγκα!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ευρυδίκη εξέφρασε το παράπονό της για την κριτική που δέχτηκε, καθώς υποστήριξε ότι ήθελα να ακούσε κάτι θετικό για να την εμψυχώσουν! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Καταγγελία βόμβα για παίκτη του "Power Of Love": Παραπλανεί και "τάζει" έρωτες σε έφηβες! Τα μηνύματα ντοκουμέντο και τα σκάνδαλα!

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και της απάντησε λέγοντας: "Διαισθάνομαι ότι σήμερα υπάρχει ένας ηλεκτρισμός με την κριτική επιτροπή. Το να είναι κάποιος αυστηρός δεν είναι κατά ανάγκη κακό. Κακό είναι να είναι εμπαθής… Ευρυδίκη μου τις πρώτες φορές πάρε να δεις τι βαθμό σου είχα βάλει. Και σου είπα ότι ήσουν εξαιρετική. Ε σήμερα δε μου άρεσες. Τι να κάνω; Να σου βάλω καλό βαθμό παρότι δεν μου άρεσες; Με το ζόρι πρέπει να μας αρέσετε κάθε φορά; Το πιο εύκολο για εμάς είναι να κάνουμε δημόσιες σχέσεις και να βάζουμε σε όλους εννέα και δέκα"! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Share