Μάχη μεταξύ Γερμανού - Σωκράτη: Ο παίκτης του Power Of Love της έστειλε μήνυμα και εκείνη εξοργισμένη το διάβασε on air...

Μάχη μεταξύ Γερμανού - Σωκράτη: Ο παίκτης του Power Of Love της έστειλε μήνυμα και εκείνη εξοργισμένη το διάβασε on air...

Η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της το Σάββατο μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον παίκτη του Power Of Love και την συμπεριφορά του πίσω από τις κάμερες, καθώς έβρισε ανθρώπους της παραγωγής.

Η Ναταλία βλέποντας το απόσπασμα αυτό είπε πως πρέπει να τον πετάξουν με τις κλοτσιές έξω από το ριάλιτι. Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα λοιπόν η παρουσιάστρια αποκάλυψε το μήνυμα που έλαβε από τον Σωκράτη ο οποίος είδε όσα του "έσουρε" η παρουσιάστρια και εκείνη το διάβασε δημοσίως:

«Έλαβα από τον Σωκράτη που είναι ο παίκτης του Power of love ένα μήνυμα μετά από όσα είπα χθες, ότι η συμπεριφορά του ήταν ανάρμοστη γιατί μίλησε άσχημα σε τεχνικό. Και είπα να τον πετάξουν έξω. Και μου έστειλε ένα μήνυμα μακροσκελές σε πολύ ωραία γλώσσα και μπράβο του που έχει τέτοια άνεση στον γραπτό λόγο». Η Ναταλία, διάβασε το μήνυμά του Σωκράτη, μεταξύ των οποίων έγραφε:

«Κυρία Γερμανού, λυπάμαι που είδα ότι εξαντλήσατε την αυστηρότητά σας επάνω μου. Σας εκτιμώ και σας σέβομαι αφάνταστα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα τα βάζατε με κάποιον που δεν έχει σχέση με τα media. Να σας πω, λοιπόν, ότι με το συγκεκριμένο παιδί της παραγωγής πειραζόμαστε σε φιλικό επίπεδο. Επίσης, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δε γνωρίζει ελληνικά. Ωστόσο, μεταξύ ανδρών η λέξη «μ…κας» δεν αποτέλεσε ποτέ ύβρη. Δεν έχω σκοπό να αλλάξω τη γνώμη σας για μένα. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Με εκτίμηση και σεβασμό, Σωκράτης»

Με την Ναταλία να του απαντάει μέσα από την εκπομπή της:

«Σωκράτη μου γράφεις πιο ωραία απ’ ότι μιλάς. Πραγματικά με εξέπληξε ο γραπτός σου λόγος. Λυπάμαι που σε στεναχώρησα. Αφού ο άνθρωπος δεν μιλάει ελληνικά, γιατί εσύ του μιλούσες ελληνικά; Απορώ. Κι εγώ μπορεί να έχω μια φιλική σχέση με κάποιον, αλλά την ώρα που είμαστε στον αέρα δεν θα γυρίσω να του πω «τι κάνει ρε μ…α»! Ο τηλεοπτικός αέρας έχει κάποιους κανόνες ευγενείας. Και στο λέω επειδή θα μπορούσες να είσαι γιος μου, με πολλή συμπάθεια. Λυπάμαι που σε στεναχώρησα αλλά δεν παίρνω πίσω το γεγονός ότι με εκνεύρισε πάρα πολύ η συμπεριφορά σου. Ελπίζω κι εύχομαι στο μέλλον να είσαι πιο ευγενής και το ήθος που δείχνει το γραπτό σου κείμενο να το δείξεις και στο υπόλοιπο παιχνίδι»