Βόμβα! Παίκτης του Survivor μπαίνει στο Power of Love; Η αποκάλυψη του ίδιου!

Βόμβα! Παίκτης του Survivor μπαίνει στο Power of Love; Η αποκάλυψη του ίδιου!

«Κάποια στιγμή με είχαν καλέσει να συμμετάσχω...»

O παίκτης που μονοπώλησε το ενδιαφέρον με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, αποκάλυψε και την πρόταση που του έγινε για να συμμετέχει σε ένα ακόμη ριάλιτι του ΣΚΑΪ, το Power of Love. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Παπανότας: Παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής ότι έκανε μπότοξ! Δείτε την αντίδραση της Σταματίνας! (Βίντεο)

Ο λόγος για τον Νίκο Θωμά, που ήταν στην ομάδα των Μαχητών. Ο ίδιος μίλησε στο 7 Μέρες TV και αποκάλυψε:

Οι τραυματισμοί σε εμπόδισαν να αποδώσεις όπως ήθελες.

«Ναι. Τραυματίστηκα σε ένα μυ που ήταν εκείνος που μου έδινε την ταχύτητα. Μου στερούσε πολλές κινήσεις. Σε ένα παιχνίδι όπου τα περισσότερα αθλήματα βασίζονται στα πόδια, αν έχεις τραυματισμό στο πόδι» τότε... μπλέκεις. Οι τραυματισμοί γενικότερα είναι δύσκολοι, πόσο μάλλον στο Survivor. Όπου δεν έχεις χρόνο αποθεραπείας» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

'Ήταν πιο δύσκολο από αυτό που περίμενες;

«Όχι. Το «Survivor», αν εξαιρέσομε το κομμάτι της πείνας όπου θεωρώ ότι είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, από εκεί και πέρα είναι «να παιχνίδι του μυαλού. Είναι από τα στοιχεία που μπορούν να σε βοηθήσουν για να επιβιώσεις εκεί είναι να πηγαίνεις το μυαλό σου αλλού.»

Χαρακτήρισες τη συμμετοχή σου σε αυτό «όνειρο ζωής».

«Ναι, ήθελα πάρα πολύ να το κάνω. Για εμάς που είμαστε «τουρίστες Ι αθλητές» το να λαμβάνεις μέρος στο «Survivor», είναι κάτι το οποίο ίσως σου φανεί παράξενο- θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις σαν μικροί Ολυμπιακοί Αγώνες. Προετοιμάστηκα πάρα πολύ για τη συμμετοχή μου και ψυχολογικά και σωματικά. Το ότι τραυματίστηκα μου το χάλασε όλο.»

Δείτε ακόμη: Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο! Ο γιος της Ελένης Καρποντίνη φιλάει την σούπερ φουσκωμένη κοιλίτσα της και το Ίντερνετ παραληρεί!

Μετά το «Survivor» τι σχέδια υπάρχουν;

«Όταν με είχαν ρωτήσει τι θα έκανα αν κέρδιζα το έπαθλο τους είχα πει ότι θέλω να κάνω επιτέλους τη δίκια μου «φάση». Να κάνω τα μαγειρέματα μου και τις μουσικές μου. Μου αρέσει πάρα πολύ να μαγειρεύω και ίσως σε αυτό να δώσω βάση από εδώ και πέρα.»

Είχες σκεφτεί ποτέ να μπεις σε κάποιο άλλου τύπου σόου;

«Όχι. Κάποια στιγμή με είχαν καλέσει να συμμετάσχω στο παιχνίδι με τα ζευγάρια στη βίλα, αλλά απάντησα «δεν υπάρχει περίπτωση!» Δεν είμαι εγώ για κάτι τέτοιο, το «Survivor» με αντιπροσώπευε πολύ. Υπήρχαν απλά πράγματα που έκανα εκεί μέσα, όπως να φτιάξω το αλάτι, τα μανταλάκια, το τάβλι, τις τσατσάρες. Δημιουργικά πράγματα που εκτός του ότι; δεν τα έδειξαν, είναι ενδεικτικά του ότι θέλω να δημιουργώ. Δεν ! θα μπορούσα απλά να μπω σε ένα κλειστό χώρο για να κάνω το γαμπρό... Βαριέμαι αφόρητα! Δεν μαζευόμουν στον Αγιο Δομίνικο που είχε δράση και πείνα, φαντάσου να ήμουν και χορτάτος!»