Πένυ Σκάρου: Ποζάρει με μίνι και αποκαλύπτει: "Το σ*εξ με τεχνητό μέλος είναι..."

Πένυ Σκάρου: Ποζάρει με μίνι και αποκαλύπτει:

Είναι Ιούνιος του 2014 όταν η Πένυ Σκάρου επιστρέφει με μηχανάκι στο σπίτι της, ένα αυτοκίνητο τη χτυπάει και την παρατάει αιμόφυρτη στη μέση της Πειραιώς. Έζησε από θαύμα, έχασε όμως το πόδι της.

Μετά από 4 χρόνια η τραγουδίστρια «βγάζει γλώσσα» στα φαντάσματα του παρελθόντος και φωτογραφίζεται πιο sexy από ποτέ αποκλειστικά για το YOU μιλώντας στην Τζώρτζια Συρίχα, για τη ζωή της μετά το ατύχημα, τον έρωτα και τα προβλήματα που την κάνουν όλο και πιο δυνατή... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τους έδωσε στεγνά! Ο Κρατερός Κατσούλης πρόδωσε την σχέση της Ντορέττας και του Αγγελόπουλου! (Βίντεο)

Οι μνήμες από το τραγικό ατύχημα μπορεί να είναι ακόμα νωπές, αλλά η Πένυ Σκάρου τις έχει σβήσει... Δεν ήταν και εύκολη η απόφασή της να πάμε σε ένα νεκροταφείο αυτοκινήτων κι εκεί μέσα στα συντρίμμια να ποζάρει... Κόντρα στα ρατσιστικά σχόλια και τα «πρέπει» εκείνη δηλώνει χωρίς κανένα κόμπλεξ: «Νιώθω πιο σέξι από ποτέ!».

Σοκάρονται κάποιοι όταν σε βλέπουν;

Ναι, άνθρωποι παλιάς κοπής που μπορεί να δείξουν λύπηση στο πρόσωπό τους, αλλά δεν τους παρεξηγώ, είναι λογικό. Αυτοί που πραγματικά με λυπούνται θα έπρεπε πρώτα να λυπούνται τον εαυτό τους.

Δείτε ακόμη: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η απάντηση της on camera για το ραντεβού με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την σχέση τους! (Βίντεο)

Τι σε έχει ενοχλήσει;

Ότι δεν πήρα καμία βοήθεια από τον χώρο μου. Αν ήμουν μεγαλύτερο όνομα και μου συνέβαινε αυτό ίσως με έπαιρναν σε κάποιο μαγαζί και με βοηθούσαν οικονομικά και ψυχολογικά γιατί εκείνη την περίοδο είχα πραγματικά ανάγκη να τραγουδήσω.

Έχεις σχέση;

Ναι, έχω.

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - trailer: Σφαγή στους Μαχητές! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο; (Βίντεο)

Πόσο καιρό είστε μαζί;

Δύο χρόνια. Είναι ό,τι πιο ωραίο μού έχει συμβεί και δεν με έχει επηρεάσει το τεχνητό μέλος. Νιώθω πιο σέξι, δεν ένιωσα ποτέ μειονεκτικά με τη σεξουαλικότητά μου. Δεν την έχασα ποτέ.

Το σεξ πώς είναι;

Σούπερ, καλύτερα από πριν.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 07/03, μόνο με 1.5€ / Φωτογραφίες : Κώστας Καπαρελιώτης.