Τι κι αν ο καθένας τους έχει σταθερό δεσμό και μάλιστα χωρίς περιθώρια για άλλες φήμες;

Τον Αντώνη Κανάκη και την Ευγενία Σαμαρά τους ακολουθεί ακόμη μια παλιά φήμη που πριν από αρκετό καιρό τους ήθελε ζευγάρι.

Τι απαντά όμως η συνεργάτιδα της επιτυχημένης εκπομπής για τη σχέση της με τον παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα»; Παραμένουν φίλοι;

«Όταν θεωρήσω κάποιον πραγματικό φίλο, δεν τον χάνω. Οπότε εννοείται πως παραμένουμε φίλοι με τον Αντώνη», είπε σε συνέντευξη της, ενώ φρόντισε να βάλει στη θέση τους τα πράγματα για την παλιά φήμη: «Στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει και φήμες που σας ήθελαν ζευγάρι. Αρχικά γελάω που ασχολούμαστε ακόμη με αυτό. Ξέρετε καλύτερα από εμένα πώς λειτουργεί και τρέφεται το σύστημα. Ο καθένας μπορεί να πει, να γράψει ό,τι θέλει -και καλά κάνει, δημοκρατία έχουμε άλλωστε. Εγώ απλώς αποφάσισα, από πολύ νωρίς, ότι δεν θέλω να γίνω μέρος αυτού του πράγματος και δεν θα αναλώσω εκεί το πνεύμα και το μυαλό μου».