Μίνα Αρναούτη: Η πρώτη αντίδραση για το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης Παντελίδη!

Μίνα Αρναούτη: Η πρώτη αντίδραση για το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης Παντελίδη!

Ο φάκελος της υπόθεσης του τροχαίου που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης αλλά και να τραυματιστούν τα δύο κορίτσια που ήταν μαζί του την μοιραία νύχτα επιστρέφει στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, σύμφωνα με το "Έθνος".

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η υπόθεση θα ανοίξει και πάλι! Διαβάστε παρακάτω...


Αξιοσημείωτο είναι σε ό,τι αφορά τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη, δηλαδή τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου, η εισαγγελική διάταξη επιβεβαιώνει την πρωτόδικη απόφαση πως δεν φέρουν ευθύνη και δεν θα εξετάσει κάποιο άλλο ενδεχόμενο!

Δείτε ακόμη: Survivor Πανόραμα: Πάγωσε η Ντορέττα με το νέο look της Ζωής Ανδρονικίδου! Δεν φαντάζεστε τι έκανε στα μακριά μαλλιά της!

Σε συνέχεια αυτής της εισαγγελικής διάταξης, η Μίνα Αρναούτη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: "Οι συκοφαντίες που δεχόμουν τόσο καιρό ήταν άδικες!!! Η δικαίωση μου αποδείχθηκε (γι’ άλλη μια φορά) και είναι πέραν πάσης αμφιβολίας μετά την απόφαση του εφετείου που έκλεισε την υπόθεση ΟΡΙΣΤΙΚΑ!".

Δείτε την: