Πρωτοφανές ξέσπασμα του Αγγελόπουλου στα social media! Το σχόλιο που τον εξόργισε και η «πληρωμένη» απάντησή του!

Πρωτοφανές ξέσπασμα του Αγγελόπουλου στα social media! Το σχόλιο που τον εξόργισε και η «πληρωμένη» απάντησή του!

Ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασα έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την σχέση του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Ο νικητής του περσινού Survivor διέψευσε αρκετές φορές ότι είναι ζευγάρι, αλλά κάποιοι επιμένουν! Διαβάστε παρακάτω...

Ένας από τους διαδικτυακούς του φίλους μίλησε έντονα για τα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες και εκείνος του απάντησε!

«Άντε ρε Ντανο Βασαλος-Βαλαβανη την κάνετε τη σχέση το πουλάτε καλά πάντως στημένα παπαράτσι συνεντεύξεις την εκτιμώ τον εκτιμώ κτλ! Το επόμενο βήμα είναι κοινή συνέντευξη στο down town είμαστε μαζί!! Που πήγε ρε Ντανο ο Λεβέντης που γνωρίσαμε που έλεγε όταν θα σου μιλάω θα με κοιτάς στα μάτια;; Που τα έλεγε straight;; Εσύ γιατί δε τα λες straight ; Κρίμα.», του έγραψε κάτω από φωτογραφία του στο Instagram.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: Μιλάει ανοιχτά μετά από καιρό για την Σκορδά και το ξεπούλημα της σχέσης τους! «Θα μπορούσαμε να μείνουμε αλλά... »

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έσπευσε να ξεκαθαρίσει: «Ακούω τι μου λες. Γιατί μου ρίχνεις εμένα την ευθύνη; Δεν μπορώ να βγω έξω!; Με οποία και να κυκλοφορούσα τα ίδια θα γινόταν. Δεν συμφωνείς; Σε κάποια φάση εάν βρω μια σύντροφο αυτά θα περάσει δηλαδή; Βρισίδι – ξύλο – και αρνητική κριτική; Και τι, εάν βρω κάποιαν πρέπει την επόμενη μέρα να το κάνω ντουντούκι πριν καν είμαι σίγουρος; Παιδιά. Δεν άλλαξα. Ο ίδιος είμαι. Με το που κυκλοφόρησα λίγο σαν κανονικός άνθρωπος πέφτει ξύλο. Και σε μένα και με όποιον κυκλοφορώ».

Δείτε τα posts: