Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκάλυψη! Από τι πέθανε ο Χρήστος Σιμαρδάνης! Το πρόβλημα υγείας που κρατούσε μυστικό!

Αποκάλυψη! Από τι πέθανε ο Χρήστος Σιμαρδάνης! Το πρόβλημα υγείας που κρατούσε μυστικό!
News 13.03.2018 07:46

Η Σεμίνα Διγενή είναι η πρώτη που το ανέφερε και οφείλουμε να σας το μεταφέρουμε!

Πριν λίγους μήνες είχαμε διαβάσει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο δημοφιλής ηθοποιός αλλά προσπαθούσε να κρατήσει μυστικό! Διαβάστε παρακάτω...

«Ο 60χρονος Χρήστος, που σε δύο μέρες γιορτάζει κιόλας, αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, απέναντι στο οποίο στέκει με περίσσια αξιοπρέπεια και μεγάλο θάρρος» έγραφε η εφημερίδα Εσπρέσο τον Δεκέμβριο. «Όπως μας μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του καλλιτέχνη, κάποιες οργανικές ενοχλήσεις που είχε τον οδήγησαν στον γιατρό, ο οποίος του συνέστησε να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Η συνέχεια βρήκε τον ηθοποιό να νοσηλεύεται σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας. «Εμεινε μέσα για περίπου 15 μέρες και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές που του έδωσαν οι γιατροί του» μας είπε η ίδια πηγή. Και συνέχισε: «Ο Χρήστος είναι αγωνιστής και δεν χάνει το χαμόγελό του. Αντιμετωπίζει το πρόβλημα με την υγεία του με θάρρος, όπως συνηθίζει να κάνει γενικότερα σε δύσκολες καταστάσεις της ζωής, και πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά».

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Οι πρώτες δηλώσεις της Ξένιας μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι! (Βίντεο)

Στο πλευρό του ηθοποιού, του οποίου η χαρακτηριστική φωνή έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα διαφημιστικά σποτ εκπομπών του Mega, βρίσκονται καλοί φίλοι και βέβαια ο σύντροφός του, που είναι και ο πιο δικός του άνθρωπος. Οι δυο τους είναι μαζί πολύ καιρό, κρατώντας μια διακριτική στάση ζωής, δίχως να κρύβουν τη σχέση τους, φυσικά.

Δείτε ακόμη: Power of Love: Η εμμονή του Σωτήρη με το Νίκο Οικονομόπουλο! Τι αποκάλυψε στα κορίτσια και πως αντέδρασαν! (Βίντεο)

Αλλωστε ο Χρήστος Σιμαρδάνης ήταν από τους πρώτους Ελληνες καλλιτέχνες που μίλησαν ανοιχτά για τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Εχοντας στο ενεργητικό του συμμετοχές σε εξαιρετικά κινηματογραφικά φιλμ, όπως Ο μελισσοκόμος, Πέτρινα χρόνια, Safe Sex και Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο

Share