Ο Νίκος Κοκλώνης αδειάζει τον ΣΚΑΙ! Τα λεφτά που δεν πήρε ποτέ και η απάτη!

Ο Νίκος Κοκλώνης αδειάζει τον ΣΚΑΙ! Τα λεφτά που δεν πήρε ποτέ και η απάτη!

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης και το Celebrity Travel πήγαν από το ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1, ο ΣΚΑΪ έβγαλε ένα δελτίο Τύπου, όπου έλεγε πως ο Νίκος ως χορηγός στο Κάνε Παζάρι δεν έχει δώσει τα δώρα που έπρεπε στους νικητές του παιχνιδιού.


Σήμερα ο ίδιος ξεκαθαρίζει τι πραγματικά συνέβη και τα όσα είπε θα συζητηθούν! Διαβάστε παρακάτω...


«Με σκότωσε ο ΣΚΑΪ τότε. Η συμφωνία που είχα με το κανάλι ήταν η εξής: Η εταιρεία μου, Dealber, έδινε τα έπαθλα για τους νικητές της εκπομπής Κάνε Παζάρι και είχαμε συμφωνήσει αντί χρημάτων να παίρνω τηλεοπτικό διαφημιστικό χρόνο, τον οποίο θα μπορώ να μεταπουλάω ή να χρησιμοποιώ για να διαφημίζω ό,τι θέλω. Όσο είχα την Dealber, τον χρησιμοποιούσα για να διαφημίζω την ίδια εταιρεία, αλλά όταν πια την έδωσα και δεν είχα λόγο να τη διαφημίζω ο ΣΚΑΪ δεν μου έδινε τον τηλεοπτικό χρόνο να διαφημίσω ό,τι άλλο ήθελα. Το συμβόλαιο που είχα ήταν για ανταλλαγή προϊόντων» ξεκαθαρίζει.

Δείτε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για το θάνατο του Χρήστου Σιμαρδάνη! Το σπαρακτικό αντίο στα social media!

«Η αλήθεια είναι πως την ίδια περίοδο μου έστειλαν εξώδικο από το ΣΚΑΪ, στο οποίο μου έλεγαν πως πρέπει να συνεχίσω την εκπομπή εκεί, ενώ εγώ είχα ενημερώσει ότι θα φύγω. Τη μία στιγμή με πίεζαν να μείνω και την άλλη με κατηγορούσαν. Όπως και να έχει, εγώ είμαι πια στην οικογένεια του ΑΝΤ1 και δεν έχω σκοπό να πουλήσω την οικογένειά μου. Σίγουρα είμαστε επαγγελματίες και αν έρθει μία πρόταση θα την αξιολογήσω, αλλά όταν είμαστε σε μία δουλειά, είμαστε εκεί», είπε χαρακτηριστικά!