Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Αδιανόητες ατάκες για Λυκουρέζο - Καλογρίδη στο Πρωινό! Η ομοιότητα με την Λάσκαρη που δεν πέρασε απαρατήρητη...

Αδιανόητες ατάκες για Λυκουρέζο - Καλογρίδη στο Πρωινό! Η ομοιότητα με την Λάσκαρη που δεν πέρασε απαρατήρητη...
News 14.03.2018 12:30

Αδιανόητες ατάκες ακούστηκαν σήμερα στο Πρωινό με αφορμή τη βραδινή έξοδο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη!

Οι φωτογραφίες τους έδειξαν να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί και όλοι μιλούν για το νέο ζευγάρι της πόλης! Διαβάστε παρακάτω...

"Δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε ότι το look της Νατάσας Καλογρίδη παραπέμπει στο look της Ζωής Λάσκαρη...", είπε ο Άρης Καβατζίκης και η Φαίη Σκορδά τόνισε : "Δεν ξέρω τι σχέση έχουν, αλλά πιστεύω ότι για τον ίδιο αν δεν έβγαινε προς τα έξω θα ήταν καλύτερα, αλλά και που βγήκαν οι φωτογραφίες δεν μπορεί να κάνει και κάτι, να παίρνει τηλέφωνα και να κυνηγάει...".

Δείτε ακόμη: Περήφανος μπαμπάς ο Φίλιππος Μιχόπουλος! Οι φωτογραφίες έξω από το δωμάτιο τοκετού με την μητέρα της Οικονομάκου!

"Δεν είναι υποχρεωμένος να πει ότι είναι μαζί. Μπορεί να είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον ίδιος. Μπορεί ενδεχομένως να είναι κάτι στην αρχή του...", είπε ο Θέμης Γεωργαντά, και η Κλεοπάτρα Πατλάκη συμπλήρωσε όλο νόημα: "Ας ελπίσουμε να μη βγουν να πουν ότι είναι φίλοι. Ας συνεχίσουν να ζουν τη ζωή τους. Κυκλοφόρησε δημόσια και καλύτερα να μη μιλάς...".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share