Dancing with the stars: Oι παίκτες χορεύουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα! Τα ντουέτα που θα δούμε την Παρασκευή!

Dancing with the stars: Oι παίκτες χορεύουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα! Τα ντουέτα που θα δούμε την Παρασκευή!

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στις 21.00, έρχεται στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ένα ακόμη θεματικό “Dancing with the Stars”, “Stand by me”, με πολλές εκπλήξεις.

Στο 8ο live του αγαπημένου χορευτικού show, τα battles συνεχίζονται, έχουμε guest εμφανίσεις, πολλές εκπλήξεις και μία βραδιά, αφιερωμένη στα αστέρια μας και τους δικούς τους ανθρώπους. Διαβάστε παρακάτω...

Άνθρωποι από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, άνθρωποι που «στέκονται δίπλα τους», τώρα θα χορέψουν και δίπλα τους. Οι διαγωνιζόμενοι, αυτή την Παρασκευή, εκτός από τον παρτενέρ τους, επιλέγουν έναν από τους ανθρώπους που ξεχωρίζουν και θεωρούν σημαντικούς στη ζωή τους, να τους συνοδεύσουν στο dance floor του “Dancing with the Stars”:

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 13/3: Ποιους επιβράβευσαν οι τηλεθεατές και ποιους έριξαν στα Τάρταρα της AGB (μέρος Α)

· Βαγγέλης Κακουριώτης και Μάρθα Βαφειάδη, η μαμά της καλύτερής του φίλης

· Μάγκυ Χαραλαμπίδου και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Σιλβεστρίδης

· Μιχάλης Σεΐτης και ο μικρότερος αδερφός του, Γρηγόρης

· Μυριέλλα Κουρεντή και η μικρότερη αδερφή της, Πηνελόπη

· Όλγα Πηλιάκη και η Μορφούλα Ντώνα, πρώην συναθλήτρια και φίλη, ήταν η νικήτρια του 5ου κύκλου του “Dancing with the Stars”

· Μαρία Κορινθίου και ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης

· Κώστας Τσουρός και η φίλη του, Μαντώ Γαστεράτου

· Άνθιμος Ανανιάδης και Κώστας Βουτσάς

· Άννη Πανταζή και η μεγαλύτερη αδερφή της, Κλέλια

· Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η φίλη της, Λάουρα Νάργες

Όπως και στο προηγούμενο live, οι «μονομαχίες» συνεχίζονται, επιβραβεύοντας το ζευγάρι που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία των κριτών, με δύο επιπλέον πόντους στο συνολικό του σκορ.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 13/3: Ποιους επιβράβευσαν οι τηλεθεατές και ποιους έριξαν στα Τάρταρα της AGB (μέρος B)

Οι κριτές μας, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Ελεονώρα Μελέτη και Γιώργος Λιάγκας, θα υποδεχτούν αυτή τη φορά για guest κριτή της βραδιάς, τη Μαρία Σολωμού για να σχολιάσει τις χορογραφίες και να κρίνει τα αστέρια μας και τους παρτενέρ τους, με το προσωπικό της στυλ.

Ακόμη: Θα έχουμε guest χορευτικό ζευγάρι. Μαζί μας ο Νίκος Κοκλώνης με παρτενέρ την Άννα Πολύζου. Ο “Mr. Travel”, αφήνει για λίγο τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο και έρχεται στο “Dancing with the Stars”, να μας δείξει τις χορευτικές του ικανότητες σε μία freestyle χορογραφία.

Η Ευαγγελία Αραβανή, σταθερά στο τιμόνι της παρουσίασης και ο Σάββας Πούμπουρας όπως πάντα θα μας μεταφέρει τον παλμό από τα backstage.

Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 21:00, στον ΑΝΤ1, το 8ο live του “Dancing with the Stars”.