Survivor 2: "H Ξένια και η Δαλάκα διέλυσαν το κλίμα όλης της ομάδας!"

Survivor 2:

Καλεσμένη στην σημερινή εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, Survivor Πανόραμα, βρέθηκε η Καίτη Φίνου, η οποία παρακολουθεί ανελλιπώς το ριάλιτι επιβίωσης!

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την Ξένια αλλά και την Κατερίνα Δαλάκα και τόνισε πως αυτές οι δύο διέλυσαν την ομάδα! Διαβάστε παρακάτω...

ίναι ικανός ένας παίκτης να χαλάσει ή να φτιάξει το κλίμα μιας ολόκληρης ομάδας. Το πιστεύω απόλυτα. Το έχουμε δει φέτος στους Διάσημους. Υπάρχουν δύο παίκτριες οι οποίες ήταν ικανές να διαλύσουν όλη την ομάδα, τη διέλυσαν κιόλας. Η μία ήταν η Ξένια. Δεν θα πω για τη Χατζίδου. Η Χατζίδου ήταν άλλος άνθρωπος όταν μπήκε και ξαφνικά άλλαξε.

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Έξαλλη στην έναρξη της εκπομπής της: "Καταγγελία αμέσως και στον εισαγγελέα!" Τι συνέβη; (Βίντεο)

Εγώ τη συμπαθούσα πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί πέρα. Δυστυχώς η Δαλάκα, την ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα αυτά που μας έχει δώσει αγωνιστικά, αλλά από εκεί και πέρα, ο χαρακτήρας της περίμενα να είναι… Τουλάχιστον να έχει το “πνεύμα αρχαίο αθάνατο”, ξέρεις…", δήλωσε χαρακτηριστικά!

TAGS