Τατιάνα Στεφανίδου: Το απίστευτο σχόλιό της για τα τρυφερά τετ α τετ Λυκουρέζου - Καλογρίδη! (Βίντεο)

Τατιάνα Στεφανίδου: Το απίστευτο σχόλιό της για τα τρυφερά τετ α τετ  Λυκουρέζου - Καλογρίδη! (Βίντεο)

Στα τρυφερά τετ α τετ του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη αναφέρθηκε και η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της στο Έψιλον!

"Να μπορεί ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος ξαφνικά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και να μπορέσει να νιώσει ότι μπορεί να ξαναερωτευτεί , μπορεί να αγαπήσει ξανά, η ζωή του να είναι γεμάτη, να έχει χαρά και ενδιαφέρον, είναι πολύ ωραίο πράγμα", δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια! Διαβάστε παρακάτω...

Στην συνέχεια οι συνεργάτες της ανέβασαν τους τόνους διαφωνώντας για τη σύγκριση της Νατάσας με την Ζωή Λάσκαρη και η παρουσιάστρια απάντησε: "Γιατί ρε συ Χρίσλα, δεν σου θυμίζει τη Ζωή Λάσκαρη; Η Λάσκαρη, είχε αυτό το κοντό ξανθό μαλλί, επίσης πολύ συχνά φόραγε ολόλευκα και αυτό το ολόλευκο look με το κοντό μαλλάκι της Καλογρίδη, μας θύμισε λίγο την Λάσκαρη"!

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Έξαλλη στην έναρξη της εκπομπής της: "Καταγγελία αμέσως και στον εισαγγελέα!" Τι συνέβη; (Βίντεο)

"Μην μπαίνουμε ρε παιδιά σε συγκρίσεις, δεν είναι ωραίο να μπαίνουμε σε συγκρίσεις . Δεν μπορείς να μιλάς σε έναν άνθρωπος 84ετών έτσι", απάντησε η Χρίσλα! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: