Survivor 2 - Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι! Μεγάλη ανατροπή!!!

Survivor 2 - Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι! Μεγάλη ανατροπή!!!

Εδώ το Youweekly.gr σταθερό στο ραντεβού από νωρίς σήμερα για να σας αποκαλύψει ποιος παίκτης είναι αυτός που έχει φύγει ήδη από το Survivor....

Η μάχη και η αποχώρηση κρίθηκε στον πόντο αφού δύο παίκτες κονταροχτυπήθηκαν με ελάχιστη διαφορά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σκάνδαλο στο Survivor 2: Η παίκτρια που το έσκασε από την παραλία και επικοινώνησε κρυφά με την οικογένεια της! Η αποχώρηση, το κλέψιμο και το ψέμα που δεν έδειξαν οι κάμερες!

Προσοχή... όποιος δεν θέλει να μάθει μην συνεχίσει! Ακολουθεί διαρροή!!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που συγκέντρωσε με τεράστια διαφορά τις περισσότερες θετικές ψήφους είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος που αναδείχθηκε και το μεγάλο φαβορί της ψηφοφορίας!

Και πάμε στο θέμα. Από νωρίς το πρωί σας ενημερώσαμε ότι Σπυροπούλου και Δρυμωνάκος κονταροχτυπήθηκαν στο πόντο όμως ένας τα κατάφερε! Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η διαφορά τους είναι μόλις 1.3% στις ψήφους... Ποιος έφυγε...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ μας που διασταυρώσαμε από δύο ανεξάρτητες πηγές... η Σπυροπούλου πήρε το προβάδισμα και ο Γιάννης Δρυμωνάκος αποχώρησε από το Survivor...Επομένως ο παίκτης που θα ανακοινώσει σήμερα ο Σάκης Τανιμανίδης ότι επιστρέφει Ελλάδα είναι ο Γιάννης Δρυμωνάκος!