Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός το παραδέχτηκε! «Το πρόσωπο μου είναι από τον Φουστάνο...»

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός το παραδέχτηκε! «Το πρόσωπο μου είναι από τον Φουστάνο...»

«Κάποτε τράκαρα πολύ άσχημα»

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός έκανε μια κατάθεση ψυχής για το σοβαρό τροχαίο που αντιμετώπισε. Πιο συγκεκριμένα, το πρόσωπο του είχε παραμορφωθεί και ο πλαστικό χειρουργός, Ανδρέας Φουστάνος, κυριολεκτικά τον έσωσε. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την γέννα της και η αντίδραση στον "δύσκολο" τοκετό της Οικονομάκου! (Βίντεο)

Ο λόγος για τον Ζαχαρία Ρόχα, που μίλησε στην Φαίη Σκορδά και το Πρω1νό και μεταξύ των άλλων, είπε: «Κάποτε τράκαρα πολύ άσχημα. Το είχα δει πριν στο όνειρό μου. Ήταν πάρα πολύ σοβαρό. Το μισό μου πρόσωπο είναι θαύμα του Φουστάνου. Είχε αλλοιωθεί, είχα 45 ράμματα στο μισό μου πρόσωπο, γιατί έσπασα το παρμπρίζ με το πρόσωπο. Τα σημάδια έμειναν 6 μήνες μέχρι να κάνω πλαστική. Πήγα στον κ. Φουστάνο. Τότε για να πας στον κ. Φουστάνο… Βάλαμε λυτούς και δεμένους για να το κάνει. Αλλά ήταν ένας πολύ ωραίος τύπος, ο οποίος μου έκανε εντύπωση, γιατί στο χειρουργείο μέσα άκουγε Πάριο»

Δείτε ακόμη: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποια η σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο; Το γλυκό μήνυμα που της έστειλε! «Δεν θα ξεχάσω...»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: