Σ'αγαπώ Μ'αγαπάς: Δεν φαντάζεστε από ποιον ηθοποιό "έκλεψε" μέσα από τα χέρια ο Αθερίδης τον ρόλο του Θοδωρή! (Βίντεο)

Σ'αγαπώ Μ'αγαπάς: Δεν φαντάζεστε από ποιον ηθοποιό

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα ο Θοδωρής Αθερίδης!

Ο ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψη για το "Σ'αγαπώ Μ'αγαπάς" που πρωταγωνιστούσε με την Δήμητρα Παπαδοπούλου που κανείς δεν γνώριζε! Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος είπε πως είχε πάρει τηλέφωνο τον Κώστα Κόκλα για να σιγουρευτεί πως ο ίδιος δεν θέλει να το κάνει, καθώς είχε γίνει πρώτα σ' εκείνον πρόταση.

Δείτε ακόμη: Power of Love: Έπεσαν κίτρινες κάρτες! Ποιος κινδυνεύει να βρεθεί εκτός σπιτιού;

"Για να κάνω το "Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς" είχα πάρει τηλέφωνο τον Κώστα Κόκλα. Γιατί περίπου είχαν καταλήξει στον Κόκλα,ο Κώστας το ξέρει, και με παίρνει η Φρόσω Ράλλη και μου λέει η Δήμητρα θέλει εσένα πάρα πολύ, έλα να κλείσεις. Της λέω "ο Κόκλας απάντησε;", μου λέει "όχι έχει χαθεί". Λέω "ωραία βρείτε τον Κόκλα να απαντήσει ότι δεν θα το κάνει και μετά". Και τον παίρνω τον Κόκλα και μου λέει "όχι" και έτσι είπα "οκ". Δεν ήθελα την κατάρα κανενός" αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός οι δυο τους μετά την επιτυχία που έκανε η σειρά "Σ' αγαπώ-Μ' αγαπάς" συναντήθηκαν ένα βράδυ στο Σταυρό του Νότου και του είπε: "Αν το έκανα εγώ με τη Δήμητρα δεν σημαίνει ότι θα έκανε την ίδια επιτυχία. Αυτή η χημεία ήταν...", δήλώσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: